A Disney Rivális Vidámparkot bezárták az ikonikus túrákért

A Disney Rivális Vidámparkot bezárták az ikonikus túrákért
,


A Disney Rivális Vidámparkot bezárták az ikonikus túrákért


idhealt.com – Amikor a vidámpark vendégei kedvenc túraútvonalait karbantartás, javítás vagy frissítés miatt ideiglenesen bezárják, sok vendég csalódott.


A nagy vidámpark-üzemeltetők, mint például a Disney (DIS) és a Comcast's (CMCSA) Universal Studios, rendszeresen és gondosan karbantartják túráikat és látnivalóikat, hogy azok megfelelően és biztonságosan működjenek vendégeik számára.


Amikor egy látogató kedvenc fuvarját ideiglenesen bezárják karbantartás, javítás vagy frissítés miatt, sok vendég csalódott, hogy nem tud felszállni az útra.


Például Disneyland augusztus 15-én lezárta a Haunted Mansion kirándulást szeptember 1-ig, mivel a vidámpark újradíszítette a látványosságot, hogy szeptember 2-án Haunted Mansion Holidayként térjen vissza.


A Disneyland népszerű fuvarját Tim Burton The Nightmare Before Christmas témájára alakítják át, amely korlátozott ideig, január 8-tól szeptember 2-ig fog futni, így a Disneyland vendégei kissé csalódottak lehetnek, amiért a túra átmenetileg bezárt.


A Haunted Mansion rajongói még mindig utazhatnak Orlando látványosságán


A Haunted Mansion rajongói továbbra is utazhatnak az orlandói Disney World's Magic Kingdomba, hogy élvezhessék az utazást, amíg a Disneyland látnivalói zárva vannak, mivel a floridai parkokban nem szerepel a Haunted Mansion Holiday.


A Universal Studios Florida 2022. január 7-én lezárta a Revenge of the Mummy túrát ütemezett karbantartás miatt, és 2022 nyarán kellett volna újra megnyitnia.


Pletykák keringtek a Universal blogjain arról, hogy augusztus közepére várhatóan újranyitják az utazást, de az utazás rajongóinak csak várniuk kell, amíg az utazás hivatalosan újra megnyílik, valószínűleg valamikor szeptemberben.


Az ikonikus El Toro hullámvasút Six Flags Great Adventure rajongói Jackson államban, New Jersey államban, átmenetileg csalódottak lesznek, mivel a díjnyertes attrakciót augusztus 25-én a New Jersey-i Közügyek Minisztériuma utasítására be kellett zárni, miután 14 ember megsérült. Az NJ.com jelentése szerint öten hazaküldték őket. Később mindenkit kiengedtek, akit kórházba szállítottak.


Szemtanúk elmondása szerint a hullámvasút úgy érezte, mintha egy kátyúba ütközött volna, mert sokan hangos csattanást hallottak, és a jármű megrándult a művelet során. Egy ember nyaksérülést, két hátsérülést és két száj- vagy nyelvsérülést jelentett - közölte a Közügyminisztérium.


„Az utazás zárva marad ellenőrzés céljából. Minden szükséges karbantartást és javítást elvégeznek, és az utazást technikusaink, karbantartó szakembereink, független külső biztonsági ellenőreink és New Jersey állam az újranyitás előtt kétszer is ellenőrizni fogják. , „A Six Flags (SIX) egy közleményben számolt be.


Nem először zárják le az utat


Nem ez az első eset, hogy az El Toro fából készült hullámvasút komoly mechanikai nehézségek miatt kénytelen leállni. A járatot 2021. június 29-én zárták le, miután részben kisiklott, mert az útban lévő vonat nem tért vissza az állomásra, amikor néhány méterrel a menetféktől megállt – írja az NJ.com. A kisiklásban személyi sérülés nem történt. A Travel 2022 késő tavaszán újra megnyílik.


Az El Toro 19 emelet magas, 76 fokos szögben 176 méteres eséssel, ami a legmeredekebb lenne az ország összes fa hullámvasútja közül – írja a Six Flags Great Adventure webhely. Az út 4400 láb hosszú, és 2 perc és 5 másodpercig tartó út esetén eléri a 70 mérföld/órás végsebességet.


Ezt az utat választották a No. Legjobb Hullámvasútnak. 1. az USA Today's 2022-es olvasói szavazásában, No. 1-én az Amusement Today Golden Ticket Awards-on 2017-ben és a Wood Coaster No. A Six Flags Great Adventure szerint a 2011-es Internet Coaster Poll 1. helyezett a világon.
Source link : indo.jawaban.live

Comments