Az új Royal Caribbean hajó útvonaltervvel bővült

Az új Royal Caribbean hajó útvonaltervvel bővült
,


Az új Royal Caribbean hajó útvonaltervvel bővült


idealt.com — A hajótársaságok új hajókat vásárolnak, és néhány csodálatos helyen használják őket.


A névrokon Royal Caribbean (RCL) Cruise Line-on a hajók ugyanolyan fontosak, ha nem fontosabbak, amikor a nyaralást foglaló emberekről van szó.


Igen, a tengerjáró társaságok számos útvonalat kínálnak, amelyek tele vannak érdekes kikötőkkel, de ez szinte semmit sem jelent, ha az utasok egy Oasis vagy Quantum osztályú hajót választanak.


Ezek a hajók olyan sok tennivalót és étkezési lehetőséget kínálnak, hogy sok utas boldogan töltene egy hetet a fedélzeten anélkül, hogy ténylegesen kiszállna a kikötőben (és néhányan meg is tettek). Egy olyan hajó, mint a Wonder of the Seas, a legújabb körutazás, alapvetően elfoglal egy nagy Las Vegas-i üdülőhelyet/kaszinót, és az óceánba helyezi.


Igen, a hajók megállnak a kikötőben, de legalábbis a Miamiból induló körutakon sok utas még mindig vitatkozhat, hogy érdemes-e Nassauban vagy Cozumelben leszállni – két olyan helyen, ahol sok cirkáló látogat –, amikor több időt tölthetnek a hajó felfedezésével.


Nem minden tengerjáró hajó azonban helyezi el a hajókat a célállomások tetején. A Silversea Royal Caribbean Cruise Line kisebb, fényűzőbb hajókat kínál, amelyek szinte bárhová eljuthatnak a bolygón.


A közelmúltban a cég egy új hajóval bővítette ezt a flottasort, és azt tervezi, hogy olyan helyre utazik, ahová a legtöbben csak álmodoznak (és sokan nem is tudják, hogy ez lehetséges.


A Royal Caribbean új expedíciós hajóval bővül


A járvány kitörése óta a Royal Caribbean kihívásokkal teli helyen van, ahol pénzt kell megtakarítania, és építkeznie kell a jövője érdekében. Kétnapos szállítással nem lehet körutazást foglalni, így még akkor is, ha a hajóút nem az Egyesült Államok kikötőjéből indul, a Cruise Line-nek továbbra is be kell fektetnie flottája bővítésébe.


A Royal Caribbean azonban legújabb hajója esetében egy másik cég szerencsétlenségét használja ki. A tengerjáró társaság megvásárolta a most Silver Endeavour névre keresztelt ultraluxus Endeavort, mert eredeti tulajdonosa, a Crystal Cruises 2021-ben csődbe ment.


Ez lehetővé tette a Royal Caribbeannek, hogy közbelépjen, és 275 millió dollárért megvásárolja a hajót, „jóval az építési költségek alatt” – osztotta meg a cég sajtóközleményében. A cég, amely a vásárlást 15 éven keresztül fedezetlen hitelekből finanszírozta, azt mondta, hogy "a felvásárlás várhatóan hamarosan növeli a bevételt, a cash flow-t és a ROIC-ot".


Alapvetően a Royal Caribbean egy véletlen lépést tett, amely lehetővé tette számára, hogy teljes ár fizetése nélkül bővítse flottáját.


Silversea Endeavour az Antarktiszra figyel


Egy expedíciós hajó elindul egy úti cél felé, amelyről az emberek álmodoznak. A Silver Endeavour ezt úgy teljesíti, hogy 12 „utazást tesz az Antarktiszon 2022. november 21-től, bővítve az iparág legváltozatosabb sarki kínálatát”.


Az utazás a fedélzeten 5 és 20 nap között fog tartani, és „tartozik egy Silversea Bridge körutazás, valamint egy kiterjesztett „mély déli” expedíció és egy új, 10 napos utazás az Antarktiszi-félszigeten.


„A tengeren közlekedő legfejlettebb expedíciós hajók közül a Silver Endeavour teljesen új szintre emeli az expedíciós élményt vendégeink számára, amikor 2022 novemberétől az Antarktiszra indul” – mondta Conrad Combrink, a Silverseas alelnöke.


A hajó első útja az Antarktisz-híd keresztirányú körútja lesz, amely „a leggyorsabb és legközvetlenebb utat kínálja a Fehér kontinenshez, a Silversea Antarktisz-hídon, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy átkeljenek a Drake-hágón, és európai üzleti osztályon közvetlenül a King George-szigetre repülnek. kényelmes hajóra szállni.


Az utazók az Antarktisz mélyére utaznak öt-kilenc napos utakon, és olyan célpontokat fedeznek fel, mint az Antarktisz-félsziget, az Antarktisz Voice és a Déli-Shetland-szigetek” – osztotta meg a cég sajtóközleményében.


Combrink elkíséri a hajót első útjára.


"Alig várom, hogy elkísérhessem vendégeinket első útjukra, amikor átrepülünk a Drake-átjárón, hogy nekivágjunk a Silver Endeavournak a King George-szigeten, egészen az Antarktiszig utazva ezen a mérföldkőnek számító úton" - tette hozzá.
Source link : indo.jawaban.live

Comments