Fiatalon (27 évesen) meghalt Neenana Pacholke nevű női kosárlabdázó, volt USF

Fiatalon (27 évesen) meghalt Neenana Pacholke nevű női kosárlabdázó, volt USF
,IDhealt.com – Bár a két évvel tapasztaltabb testvér, Kaitlynn Pacholke azt mondta, hogy mindig utánoznia kellett gyermektestvérét.


Fiatalon (27 évesen) meghalt Neenana Pacholke nevű női kosárlabdázó, volt USF


Fiatalon (27 évesen) meghalt Neenana Pacholke nevű női kosárlabdázó, volt USF


Neena Pacholke – 3 pontos specialista, tévéhíradó, Packers-rajongó, macskaimádó és eszpresszórajongó – ezt a fajta ragyogást váltotta ki.


„Csak egy kis napsütésre hasonlított, és a mosolya hatalmas volt” – mondta Kaitlynn hétfő reggel.


– Emellett azt is érezheti veled, hogy te vagy a legfontosabb személy, akár öt perce, akár egész életében ismert. … Mi kint voltunk az eszpresszónál, és valaki felfogta őt, és ő megnyugtatta őket, ahogyan az elmúlt 27 évben érezte magát.”


Az USF korábbi női kosárlabdázója, aki 2013-ban segített a Freedom High-t a program igazságos állami versenyhelyiségébe vezetni, Pacholke szombaton 27 évesen elhunyt. A nővére megerősítette Pacholke-ot, aki Wisconsinban dolgozott munkanap reggeli híradóként, és bezárva, hogy elkapkodják, öngyilkossággal továbbadják.


„A húgom volt a legboldogabb ember, akiről azt hittem, ismerem” – mondta Kaitlynn, a női kosárlabda-edző asszisztense a Mississippi déli részén, és korábbi Freedom High kolléga.


„Néha fogalmad sincs, min mennek keresztül az egyének, függetlenül attól, hogy mennyire feltételezed, hogy ismersz valakit. … A húgom minden olyan forrást megkeresett, amelyet csak elképzelhetett. Mindenki imádta. Annyira nagyszerű volt a konkrét munkájában.”


Pacholke, aki három évadot betöltött az USF-nél (2013-2016), a Packers iránti elkötelezettségét az ABC televízió mellékágánál, a WAOW-nál dolgozott Wausauban, Wisconsinban. Amikor ott élt, a hósíelés iránti szenvedélyét is táplálta, mondta Kaitlynn.


Olvassa el még: Hírek Frissítse a vírusos forgatást a Bend bevásárlóközpontban: vírus a Twitteren


A WAOW.com webhelyen a következő bejegyzés olvasható: „A News 9 egész csoportja teljesen lesújtott a veszteségtől, ahogy valószínűleg tudjuk, hogy sokan mások is. Neena imádta ezt a közösséget és az itt élő egyéneket. Jóindulatú ember volt, hatalmas szívvel és ragadós mosollyal, és nagyon fog hiányozni nekünk.”


Teljesen levertek vagyunk, hogy megosszuk veletek mindazt, ami Neena hirtelen elhunyt. Kérjük, tartsa gondolataiban szeretteit. Menj előre, és ossza meg kedvenc emlékeit vagy részvétét a lenti megjegyzésekben. https://t.co/yE9eamrjiW


A Freedom őrzője és csoportparancsnoka, Pacholke a meccsenkénti majdnem négy gólpassz középértékét találta az anyja, Laurie által edzett Patriots rangidősként. A csoport, amelynek névsorában nem kevesebb, mint három olyan játékos szerepelt, akik esetleg a divízió I. szinten játszhatnak, 25-4-re végzett, és Gainesville Buchholz ellen bukott a 7A osztályú tóvidéki állami elődöntőben.


A szezont megelőzően ő és nővére – aki szintén pontfigyelő volt – két évet játszott együtt édesanyjuknak.


Pacholke elutasította a kisiskolás ajánlatokat, hogy maradjanak Tampában és játsszanak az USF-ben. A Bullsnál három szezon alatt csak néhány meccsen mutatkozott be, de két olyan csapat tagja volt, amelyek eljutottak az NCAA-tornáig.
A Bulls korábbi kolléga, Micah Kroll, aki 10 évesen kezdett el Pacholke-val játszani AAU-szinten, azt mondta, hogy hosszú távú barátja 10 000 lábnyi látószöggel rendelkezik, és hajlandó volt megvizsgálni „mindennek a pozitív oldalát”.


„Csak mindenki lelkiállapotát enyhítette, mindenhol mosolyt varázsolt, és mindig ott volt velünk” – mondta Kroll, a Mease Countryside Hospital intenzív osztályos nővér. – Bármelyikünk bármit ledobna, és megjelent nekünk.


Olvassa el is Frissítse az eredeti Saloniyaapa Viral hivatkozást a Tik-Tokon


Azonnali üzenetben az USF hosszú távú mentora, Jose Fernandez elmondta, hogy a Bulls kosárlabdacsaládot „letörte és mélységesen elszomorította” Pacholke elvesztése.


Anyja, nővére, élettársa és édesapja, Aaron maradt.


„Csak szeretetet és pozitivitást áradt belőle, és gyakran csak annyit gondolt, hogyan töltsön be más egyéneket, és mindig másokat helyezzen előtérbe” – mondta Kaitlynn Pacholke. – Gondolom, ezt annak rovására tette, hogy nem gondolt gyakran magára.


A végső szó


Köszönöm, hogy a végéig elolvastad ezt a cikket. Ne felejtse el mindig megosztani ezt a webhelyet minden barátjával, és mindig járjon el következetesen az idhealt.com oldalon.
Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments