forró hírek A Wiz Khalifa show leállt a közönség pánik miatt, 3 ember súlyosan megsérült

forró hírek A Wiz Khalifa show leállt a közönség pánik miatt, 3 ember súlyosan megsérült
,


Wiz Khalifa pont időben befejezte a péntek esti show-t Indianában, mivel a csoport túlreagálta, végül három személyt szállítottak kórházba könnyű sérülésekkel.


Az Indianapolis Star szerint egy zavargás miatt a tömeg néhány tagja felkiáltott egy lehetséges lövöldözés miatt, és kirohanni kezdtek a Ruoff Music Centerből, amely szabadtéri helyszín.


A rendőrség később közleményben tudatta, hogy a környék átvizsgálása után nem akadtak fegyverek nyomára. A közlemény szerint az összes kijáratot kinyitották, hogy a biztonságiak reagálása után a vendégek kiszabaduljanak.


„Egészében kifogytunk… átmásztunk a kerítéseken, sikeresen kijutottunk” – emlékezett vissza az Indianapolis Star írója, Rory Appleton.


Beszámolója szerint fiatalon tartotta őket – jelentős részben –, otthon megnyugodtak a telefonos döntéseikben, és sírtak a helyszín munkásparkolójában, míg mások egy közeli mezőre futottak.


A show Khalifa és Logic főszereplői látogatásának része volt, a Khalifa pedig az est utolsó bemutatója volt. Khalifa 45 perce után lövöldözésről szóló pletykák kezdődtek.


Amint a biztonságiak reagáltak, ő és zenekara lekapcsolta a zenét, és elhagyta a színpadot. A műsort hirdető Live Nation, amelyet jelenleg perek kínoznak az Astroworld szerencsétlensége miatt, szombaton az epizódra reagálva közleményt adott ki a The Hollywood Reporternek, amelyben köszönetet mondott „a személyzetnek és a környékbeli hatóságoknak, hogy gyorsan felléptek minden jelenlévő támogatása érdekében”.
Bejegyzés megtekintések:
1

Source link : indo.jawaban.live

Comments