Hírek Frissítés vírusos forgatási videó a Bend bevásárlóközpontban: vírus a Twitteren

Hírek Frissítés vírusos forgatási videó a Bend bevásárlóközpontban: vírus a Twitteren
,Hírek Frissítés vírusos forgatási videó a Bend bevásárlóközpontban: vírus a Twitteren


IDhealt.com -Egy 20 éves lövöldözős férfi megölt egy régi vásárlót a Bend Safeway vasárnap este és még mindig a szupermarketben lövöldözött, amikor egy munkás behúzta, és valószínűleg véget vethetett volna egy sokkal súlyosabb támadásnak – közölte a rendőrség hétfőn.


lövöldözés a Bend bevásárlóközpontban


Egy hírösszejövetelen, Bend Police megerősítette, hogy a lövöldöző a 20 éves Ethan Blair Miller volt.


A támadás két áldozata a 84 éves Glenn Edward Bennett, akit a Safeway eleje közelében lőttek le. Donald Ray Surrett Jr., a 66 éves képviselő, aki Miller után ment.


"Úr. Surrett csatlakozott a lövöldözőhöz, megpróbálta lefegyverezni, és talán megelőzte a további haláleseteket” – mondta. Bend Police Sheila Miller, a minisztérium szóvivője, aki nem áll kapcsolatban a lövöldözővel. "Úr. Surrett hősiesen viselkedett e szörnyű esemény alatt.


Debora Jean Surrett, a támadásban elesett Safeway-munkás ex-e az Associated Press-nek adott telefonos interjújában elmondta, hogy Surrett nagyon hosszú ideig szolgált a hadseregben csatamérnökként. Nem szállították dinamikus harci zónákba, de az alatt a 20 év alatt, amikor 1975-től 1995-ig elcsatolták őket, háromszor állomásoztak Németországban, és katonai bázisokon éltek szerte az Egyesült Államokban.


„Felkészültek arra, hogy az elsők legyenek, akik háborúba indulnak, és az utolsók, akik hazatérnek” – mondta az AP-nek.


Surrett és Bennett mellett még két személy szenvedett életveszélyes sérülést a támadás során.


Mindössze négy perc telt el attól az időponttól, amikor a rendőrség 19 óra 4 perckor először kapta a lövöldözéssel kapcsolatos hívást, továbbá, amikor a rendőrök meghaltak Ethan Millernek egy, az üzletben elcsavart, saját maga okozta lövés következtében. A rendőrség megjelent a helyszínen, miközben lövéseket adtak le, de nem lőtték le a fegyvereiket – mondta Sheila Miller.


A tisztek egy félig programozott puskát és egy vadászpuskát találtak a hóhér teste közelében.


Azt mondták, egyedül cselekedett.


A rendőrség hétfőn nem nyilatkozott a lehetséges gondolatmenetről, és nem tudta megmondani, hogy Ethan Miller dolgozott-e korábban a Safeway-nél, ahogy néhány szomszéd mondta.
A kanyar tisztjei hétfőn a Fox Hollow apartmanokra összpontosították erőfeszítéseiket, egy világoskék épületcsoportra a bevásárlóközösség mögött, ahol Miller lakott, és a rendőrség szerint lövöldözésbe kezdett.


A feltételezett lövöldöző lakásán kívül vagyok, ahol a rendőrség házkutatási parancsot hajt végre. Az egyik teherautó oldalán lövedéklyukak vannak, és a rendőrség sok mindent befejezett, beleértve néhány számítógépet is.


Olvassa el még: Ismerje meg Alexia Bobrykot, a nőt, akibe Ryan beleszeretett, Marc Antony és Dayanara Torres legfiatalabb fia


Egy hölgy, aki a házkutatást végző egység közelében lakik, azt mondta egy újságírónak, hogy vasárnap este 11 után engedték el, mert potenciális bombaveszély fenyegetett a szerkezetben. Az éjszakát egy szálláson töltötte.


„Meg kellett várniuk, amíg egy bombaosztag Portlandból vagy Salemből irányítja” – mondta a hölgy, aki nem volt hajlandó megmondani a nevét.


A rendőrök Miller lakását és a Safeway-t is bombákért söpörték fel. Járművében három Molotov-koktélt és egy lefűrészelt sörétes puskát, a lakásából pedig lőszert és „digitális eszközöket” találtak. Úgy tűnt, a lakáson kívüli Ford teherautó oldalán lyukak lőttek.


Több szomszéd azt mondta, hogy hallották a lövöldözést a komplexumban, mielőtt a hang elhallgatott, amikor a lövöldöző a Forum bevásárlóközpont felé tartott.


Ender Crafard egy évfolyammal lemaradt Miller mögött a Mountain View High School-ban, és végül egy közeli lakásban lakott. Millert sportosnak és visszafogottnak jellemezte, és azt mondta, hogy hangot adott a fegyverek iránti affinitásáról.


„Láthatta, hogy egy kis hozzáértő” – mondta Crafard. „Csak azt feltételeztem, hogy fegyvercsaládban nőtt fel… Nem tudtam volna kiválasztani valami ilyesmire. Nem bocsátott ki ilyen energiát.”


Más korábbi tanulók, akik az OPB-nek beszéltek, Millert agresszívnek írták le az iskolában, és olyasvalakinek, aki az idő nagy részében megpróbált veszekedni az osztálytársaival.


Lori Bender, aki a lakással szemben lakik, azt mondta, lövéseket hallott a lakása előtt.


Az egység közelében élő személy Millerként azonosította a lövöldözőt, aki a bendi Mountainview High School korábbi diákja. Két másik személy, aki Millerrel együtt járt középiskolába, szintén önállóan tudatta az OPB-vel, hogy ő volt a lövöldözős.


Egy Miller nevéhez fűződő internetes fiók több olyan írást is közzétett a hónapok során, amelyek előkészítették az utat a lövöldözéshez, kifejezve az öngyilkossági szándékot és a mások megbántásának vágyát. A bejegyzések írója kijelentette, hogy iskolai lövöldözést kellett végrehajtania a Mountainview High Schoolban szeptemberben. 8, a tanév első napja. A Mountainview illetékesei hétfő reggel azt mondták az OPB-nek, hogy nem tudtak az iskola elleni fenyegetésről.


Ryan Heming egy szomszédos komplexumban él, és azt mondta, hogy öt lövést hallott gyorsan leadni. Az ablakon benézve egy teljesen feketét viselő férfit látott, aki egy hatalmas lőfegyvert lőtt ki szabálytalanul.


Heming azt mondta, látta, hogy a férfi a Costco parkolója felé fut, és egyénekre lőtt, mielőtt végül a Safeway felé tartott.


– Lőtt és kuncogott – mondta Heming. „Csak sok golyót eresztett el… egész este remegtem.”


Néhány pillanattal később azt mondta, hogy látott két hölgyet – az egyik kezében egy gyerek – felszállni a Safeway-ről. A lövöldözés kitörésekor vásárlók voltak az üzletben. Heming kinyitotta a bejáratát, és azt tanácsolta nekik, jöjjenek be a lakásába, hogy kivárják a kockázatot.


„A gyerek sírt, nem tudta abbahagyni a sírást” – mondta Heming.


Jennifer és Jason King Miller apartmankomplexumával szemben lakott az utca túloldalán az elmúlt 15 évben. Elmondásuk szerint vasárnap este 19 óra körül három különböző fegyverkilövellést hallottak, amelyek egymás után távolodtak otthonuktól és a Safeway irányába. Hamarosan egyéneket láttak futni a közeli bevásárlóközpont környékéről, ahol a lövöldözés történt.


vírusos forgatási videó a Bend bevásárlóközpontban


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=C_kLmyWgwKM[/embed]


„A Safeway bandájának egy részétől hallottuk, hogy egy 20 éves fiatalember dolgozott ott” – mondta Jennifer King, még mindig megrendülten a lakásához közeli gyilkosság után. – Korábban volt itt egy behajtás és lövöldözés az egyik lakásban. Soha nem volt tömeges lövöldözés.”


Az FBI megerősítette, hogy „információs elemzésekkel és nyomozási innovációval” segíti a Bendi rendőrséget.


Olvassa el még: Kiszivárgott videó Olivia Wilde videója Shia LaBeoufról


Oregon kormányzó. Kate Brown azt is elmondta, hogy az oregoni állam rendőrsége is segített.


"Minden oregóniainak lehetőséget kell adni arra, hogy elmenjen egy szupermarketbe anélkül, hogy félne a lőfegyverek gonoszságától" - mondta Brown nyilatkozatában.


Bend régió republikánusai is reagáltak a lövöldözésre, mondván, hogy „gondolataik és imáik” Bennetthez és Surretthez szóltak. Az állam szenátusának republikánus vezetője, Tim Knopp „hősiesnek” nevezte Surrettet, és azt mondta, hogy több pénzt kellene az állam érzelmi jólétének ellátására fordítani.


„Elkötelezett vagyok a szubvenció mellett, amely szükséges ahhoz, hogy hozzáférést biztosítsak az érzelmi jóléti szolgáltatásokhoz, amelyek a pszichés jóléti problémákkal küzdő egyéneket még azelőtt kezelik, hogy fegyver közelébe kerülnének” – írta Knopp.


Egy hétfői sajtóértekezleten Bend Pro-Tem polgármestere, Anthony Broadman felszólította városát, hogy egyesüljenek a támadás eredményeként.


„Együtt kell állnunk. Megtesszük” – mondta. „Tisztában vagyunk vele, hogy még a tegnap este tapasztalt káosz ellenére is vannak bátor elsősegélynyújtók, bátor polgárok, olyan egyének, akik képesek kiállni szomszédaikért. Bendet és Közép-Oregont mi sem mutatja jobban, mint ez.”


A végső szó


Köszönöm, hogy a végéig elolvastad ezt a cikket. Ne felejtse el mindig megosztani ezt a webhelyet minden barátjával, és mindig járjon el folyamatosan idealt.com.
Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments