Hot News Jegyiroda Daytona International Speedway

Hot News Jegyiroda Daytona International Speedway
,Hot News Jegyiroda Daytona International Speedway


idealt.com - JuanitaLightnin"" Epton dolgozott Daytona International Speedway jegyirodája mióta kinyílt. Jelenleg a munkahely az ő nevét viseli majd.


A nyári NASCAR-hétvégére készülve a gyorsasági pálya Ticket and Tours névre keresztelte a „Lightnin' Epton Ticket Office”-t, augusztusban, csütörtökön. 25.


Jegyiroda Daytona International Speedway


A 102 éves Epton Ormond Beachen lakik, de még mindig elég sok időt tölt a munkahelyén, hogy jegyeket áruljon a versenyekre. Szakmáját Anne B. France-szal, a NASCAR úttörőjével, Bill France Sr's-szel kezdte. feleség. Az Epton jegyeket adott el az óceánparton és az utcai pályán rendezett versenyekre a gyorsasági út megnyitása előtt.


Az alapoktól kezdve végignézte a gyorsasági pályát, és valószínűleg ő volt a legkorábbi ember, aki 1959-ben sétált le az új létesítmény lépcsőjén.


„Csodálatos hajlam volt nézni, ahogy a talajból indul ki, és végül azzá válik, amilyen” – mondta Epton. „Izgalmas volt látni, ahogy az egyének érdekesen sétálnak a füvön.”


A Speedway elnöke, Frank Kelleher bemutatta az új táblát a szerkezeten egy elkötelezettségi funkcióban, amely magában foglalja az Eptont is, NASCAR elnök Jim France és A NASCAR ügyvezető alelnöke, Lesa France Kennedy.


„Ha nehéz munkán, szenvedélyen, elkötelezettségen gondolkodik, a Lightnin-re gondol” – mondta Kelleher. „Mi több, Villám”, ma az a célja, hogy tiszteljünk és ünnepeljünk. Ebbe a sportba fektette az életét.”


– Imádom – mondta Epton, sétatartóját szorongatva. „Mi is szeretünk téged” – válaszolta Kelleher. „Azt is hisszük, hogy tudatosítanod kell, hogy elkötelezettséged, szenvedélyed, sebességed és hangnem, amit felállítottál, örökké élni fog. Mától, augusztus 25-től ez a jegyiroda Lightning' Epton Ticket Office néven lesz ismert.”


Kelleher bemutatta Eptonnak az Epton hosszú távú emlékeinek körvonalazott fényképgyűjteményét.


A 77 éves Jim France, idősebb „Enormous” Bill France fiatalabb fia, élete nagy részében ismerte Eptont.


Olvassa el is : Nowy link Uczniowska ciąga Zagroda Na Ranczu Krzyżówka


„Te vagy a fő ember, akiről tudom, hogy ma itt gyűltek össze, és valószínűleg megfenekelt” – mondta.


Emlékezett arra, hogy Epton és az anyja felrobbantották, amikor lecsúszott a vörös földön a Raleigh Speedway-en.


– Aznap is próbáltál jegyeket eladni – mondta Eptonnak. – Az a hihetetlen, hogy emberek jönnek ide, és ez a te helyed. Nagyon sok neked.”


Epton néhai férje, Joe Epton volt a NASCAR első gólszerzője. Joe megadta Lightnin becenevét, miután összekapták őket, mondván, soha nem tudja, mikor és hol fog lecsapni. A pár találkozott idősebb Bill France-szal. 1945-ben a dél-karolinai Spartanburg vásárterületén, ahol Joe versenyeket szerzett.


Epton elmondta, hogy a France család hosszú távon nagyon sokat sejtetett neki.


„Mindig kérhetnék segítséget Anne-től és Bill-től, ha igazán szeretném” – mondta. „Anne megfontolt ember volt. Mindig mosolygott. Soha senkire nem emelte fel a hangját. Az a fajta ember volt, aki mindenkinek lehetőséget kínált.”


Azt mondta, Bill France Sr. amikor azt mondták neki, hogy olyan hosszan tud kitölteni, amennyire szüksége van, és felvette a javaslatát.


– Mi mást kérhetne bármikor? Kérdezte. „Ha versenyrajongó vagy, ez az. Hát nem csodálatos, hogy az egyének többre vágynak? Amikor az ember a gyorsaságival vesz részt, nehéz elárulni.”
Bejegyzés megtekintések:
5Source link : indo.jawaban.live

Comments