Kiszivárgott videó Olivia Wilde videója a Shia LaBeouf-on

Kiszivárgott videó Olivia Wilde videója a Shia LaBeouf-on
,IDhealt.comOlivia Wilde videója A Don't Worry Darling korábbi előadóművésze, Shia LaBeouf és a jelenlegi sztár, Florence Pugh közötti kompromisszumkérés pénteken közzétette az internetet, a sztárok és a film főnöke között kialakult feszültségek körüli további vita közepette.


Kiszivárgott videó Olivia Wilde videója a Shia LaBeouf-on


A 45 másodperces „Miss Flo” klip terjesztését követően – Wilde a legjobb számlákkal rendelkező színésznő becenevet használja – azonnal felkapott lett a Twitteren, ahogy a felhasználók nyögték ki a producer látszólag elutasító magatartását Pugh aggodalmaival szemben.


Kiszivárgott videó Olivia Wilde videója a Shia LaBeouf-onA videót – amelyre a Variety szerint küldték LaBeouf aug. 2020. 19. – meglátja a „Booksmart” főnökét egy jármű vezetőülésében, és könyörög, hogy LaBeouf térjen vissza a forgatáshoz, mivel „még nem áll készen arra, hogy ezt feladja”.


"Én is összetört a szívem, és ki kell derítenem" - mondja Wilde a videóban, amelyet két nappal azután küldtek el LaBeoufnak, hogy garantálta, hogy elhagyja a filmet. – Tudja, azt hiszem, ez egy kis emlékeztető Flo kisasszony számára, és szeretném megtudni, hajlandó-e próbálkozni velem, nekünk. Ha valóban elkötelezi magát, ha valóban beleadja az eszét és a szívét, és ha tisztára tudod törölni a lapot – és tiszteletben tartom a te perspektívádat, tisztelem az övét –, de ha meg tudod valósítani, mi a véleményed? Van bizalom? tudatod velem?”


A Wilde képviselői nem válaszoltak a kérésekre.A TheWrap exkluzív riportja közepette érkezik a hír, miszerint Pugh csökkenti a Don't Worry Darling sajtóbeli korlátozott megjelenését, egyelőre csak azt tervezi, hogy megáll a Velencei Filmfesztiválon a film tiszteletbeli bemutatkozása miatt. Az indoklás szerint a színésznő egymás után forgatta a jelenleg Budapesten készülő Dune: Part Second című filmet, és ezt megelőzően Christopher Nolan Oppenheimerét.


Ahogy a közösségi médiában mindenki, aki a film vitáival kapcsolatban állt, felkapott lett, a felhasználók felszólaltak Wilde-nak, amiért „kérte” emlékezni LaBeoufra a projekthez, „annak ellenére, hogy Florence ellenáll az ismert tettessel való együttműködésnek”. Mások bebizonyították, hogy a videó megfüstölte őket, és rámutattak arra, hogy Wilde tettei közvetlen ellentétben állnak a „Don't Worry Darling” „girlboss feminista” főnökével.


videót Shia LaBeoufról


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=45EyADnndak[/embed]


LaBeouf Jelenleg FKA Twigs énekes pereli be, aki zaklatással, szexuális brutalitással és „tartós” erőszakos kapcsolattal vádolja. Az öltönyben leírja a drasztikus támadásokat, amelyekkel szembesült, beleértve a fojtogatást és a rettegést, hogy LaBeouf lelövi. Pénteken a műsorvezető megjelent Jon Bernthal podcastjában, hogy beismerje a bántalmazást, de nem nevezte meg egyenesen Twigs-t.
– Megbántottam azt a hölgyet – kezdte. „Komolyan tettem. Mint a crash and eat típusú s —. [I] sok embert megbántott, én teljesen tudatában vagyok ennek. Ráadásul életem végéig tartozom valamivel.”


LaBeouf évekkel korábban szembesült a kirobbanó magatartás vádjával, amikor a „Lawless” színésztársa, Wasikowska megerősítette, hogy agresszív és „ijesztően begipszelt” viselkedéséről szóló jelentések „mindegyik”.


A Try not to Worry Darling a tervek szerint szeptember 23-án kerül a mozikba. Pugh mellett Harry Styles, első jelentős munkája, valamint Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Kate Berlant és maga Wilde is szerepel benne. A lélektani izgalmas utazás az 1950-es évek külvárosi utópiájában játszódik, ahol a dolgok nem az, aminek látszanak.


A végső szó


Köszönöm, hogy a végéig elolvastad ezt a cikket. Ne felejtse el mindig megosztani ezt a webhelyet minden barátjával, és mindig járjon el folyamatosan idealt.com.

Bejegyzés megtekintések:
8Source link : indo.jawaban.live

Comments