Milyen eszközökkel nézheted a Netflixet?

Milyen eszközökkel nézheted a Netflixet?
,idealt.com – Milyen eszközzel szörfözöl a Netflixen? Meg fog lepődni néhány csodálatos eszközön, amelyek a legjobb érzést nyújtják, miközben a Netflixen nézel.


Nem tudod elképzelni a hétvégét új film vagy tévésorozat megtekintése nélkül? Az Ön kényelme érdekében élvezheti a böngészést, miközben otthon tartózkodik.


Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb streaming szolgáltatásként a Netflix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, egy eszköz használatával böngészhessenek az online tartalmakban. Nézzük ezeket az eszközöket, amelyekkel kedvenc műsoraid és egyéb tartalmaid nézhetők.


A Netflix streameléséhez szükséges eszközök listája


Milyen eszközökkel nézheted a Netflixet?


Ma a modern technológiai fejlődés korát éljük. Ez a technológia különféle területeken leegyszerűsíti az emberek életét. Így például egy tipikus felhasználó elfelejtheti, hogy időt és pénzt költ a moziba, és otthonról vagy bárhonnan, ahol stabil internetkapcsolattal böngészhet új filmek vagy rajzfilmek után.


Egyetlen eszközzel böngészhet a Netflix vagy más streaming platform tartalmai között. Ne feledje azonban, hogy a Netflix tartalmai korlátozottak lehetnek az Ön országában.


Itt fog hasznodra válni a Netflix legjobb VPN-je. A VeePN segítségével könnyedén hozzáférhet a kívánt filmekhez, rajzfilmekhez és TV-sorozatokhoz.


Hogyan működnek a VPN-ek? Minden egyszerű, a Netflix VPN elrejti az Ön tartózkodási helyét, így a világ bármely pontjáról böngészhet a tartalom között. Az IP-cím elrejtése mellett a VPN fokozza az online biztonságot, és megvédi Önt a kiberbűnözőktől és a hackerektől.


Így a földrajzi korlátozások megkerülésével előfizetési csomagot kaphat a Netflixen, és elkezdheti felfedezni annak tartalmát. Ehhez rendelkeznie kell az alábbiakban tárgyalt eszközök egyikével.


Okos televízió


Televízióként a Smart TV-k internetes és belső hálózati lehetőségekkel büszkélkedhetnek. Ez általában az online tartalmak széles spektrumát kínálja a felhasználóknak, az alkalmazásoktól a videostreamingig.


Ahogy az várható volt, az okostévék lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy más eszköz használata nélkül böngészhessenek és nézzenek Netflix tartalmakat televíziójukon.


A Smart TV-ért azonban többet kell fizetni, mint a többi változatért. Ha nem tudja, hogyan kell használni Smart TV-jét, vagy hiányzik a kézikönyv, tegye a következőket:
 • Csatlakoztassa azt az eszközt, amelyen a felhasználó Netflix-fiókja van, a televíziókészülékhez egy HDMI-kábellel.

 • Írja be adatait a Netflix-fiókba való belépéshez.

 • Keresse meg a szükséges Netflix tartalmat az alkalmazásban vagy a webhelyen a TV távirányítója segítségével.


Amint látja, a Netflix böngészése Smart TV-n egyszerű. A legjobb az egészben, hogy összejöhet az egész családjával vagy barátaival, és együtt élvezheti az érdekes, szórakoztató tartalmakat.


Okostelefonok és eszközök


Noha az okostévék egyes felhasználók számára pénzügyileg nem megfizethetőek, lehetséges, hogy kedvenc műsorait és egyéb tartalmait okostelefonjáról vagy táblagépéről nézze meg.


Sőt, böngészhet a Netflix között a televízióján, ha összekapcsolja fiókját okostelefonjával vagy táblagépével. Ehhez kövesse a következő lépéseket:
 • Győződjön meg arról, hogy ugyanazt a Wi-Fi hálózatot használja, mint a Smart TV.

 • Keresse meg a Netflix alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén, és nyissa meg. Ha szükséges, írja be.

 • Amint a kapcsolat létrejött, közvetlenül böngészhet a tartalom között.


Az okostelefonok és táblagépek egyik kényelme, hogy a felhasználók közvetlenül róluk vagy a nagy képernyőn böngészhetnek filmek, tévésorozatok, műsorok stb.


Játék Konzol


Ha elkötelezett játékos vagy, örömmel fogod tudni, hogy nem csak játékkonzolon keresztül játszhatsz, hanem Netflix tartalmakat is nézhetsz.


Tehát ha Xbox One, Wii U, Nintendo 3DS, Playstation 4 vagy Wii videojátékkonzolja van, böngészhet a Netflix filmjei, műsorai és tévésorozatai között a televízióján. Nézzük meg, hogyan működik:
 • Győződjön meg arról, hogy ugyanazt a Wi-Fi-kapcsolatot használja, mint a konzolja és a televíziója.

 • Kapcsolja be a konzolt; majd keresse meg a Playstation Store, a Nintendo eShop vagy az Xbox Marketplace webhelyet, és navigáljon oda.

 • Keresse meg a „Netflix” elemet, és ennek megfelelően állítsa be az alkalmazást.

 • Adja meg Netflix-fiókját a webhelyen vagy az alkalmazásban.


Kedvenc műsorait és egyéb tartalmait a játékkonzolon keresztül olyan egyszerűen nézheti meg, mint egy Smart TV-n keresztül. A nézés közbeni problémák elkerülése érdekében ne felejtse el telepíteni a Netflix VPN-t.


Apple TV


Korábban az Apple TV volt az egyetlen médiastreamelő eszköz, amely lehetővé tette az Apple-felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a Netflixhez televíziójukon. Szerencsére manapság számos más módszer is megjelenik:
 • Győződjön meg arról, hogy televíziója Wi-Fi-hálózata és Apple TV-eszköze megegyezik.

 • Telepítse a Netflix alkalmazást iOS-eszközére. Ehhez nyomja meg a „Get”, majd az „Install” gombot.

 • Indítsa el a Netflix alkalmazást. Ha szükséges, írja be.


A Netflix-tartalom böngészésének megkezdéséhez a televíziókészüléken ez a művelet szükséges.


Következtetés


Képzelje el, hogy előfizet a Netflixre, és készen áll a tartalom élvezetére. De nem biztos benne, hogy melyik eszköz használható ehhez.


A Netflix számos eszközön működhet. Az időtakarékosság érdekében a fent említett listában összeállítottuk azokat az eszközöket, amelyekkel egyszerűen streamelheted a Netflixet.

Bejegyzés megtekintések:
2Source link : indo.jawaban.live

Comments