Videó a pasurui DPRD-tagokról a sietségben

Videó a pasurui DPRD-tagokról a sietségben
,Videó a pasurui DPRD-tagokról a sietségben

idealt.com – A közösségi médiában olyan vírusos videók keringenek, amelyeken a Pasuruan DPRD tagjai intim kapcsolatba lépnek olyan nőkkel, akik emberek feleségei.Most sok közösségimédia-felhasználó követi nyomon azokat a vírusos videókat, amelyeken Pasuruan DPRD tagjai szexelnek egy szállodai szobában nőkkel.


az egyre terjedő hírek szerint a videónak számos verziója szivárgott ki a nyilvánosság elé. Van egy 10 másodperces időtartam, és van említve 20 perc is.


Pasuruan DPRD-tag videó


Mint sok médiamegkeresésnél, a pasuruai DPRD-tag vírusvideóját lejátszó férfi a gyanú szerint megegyezik a Nemzeti Ébredés Pártja (PKB) frakciójának tagjával.„Eddig nem érkezett bejelentés.Olvassa el még:
Természetesen még akkor is, ha vannak bejelentések, azokat a hatályos szabályozás szerint dolgozzuk fel” – mondta Saifullah Damanhuri, a Pasuruan Regency DPRD tiszteletbeli testületének (Bk) elnöke.Damanhuri azt is elmondta, hogy korábban is volt már hasonló videó. De ez idáig senki nem jelentette az esetet, azt mondta, hogy eddig nem nézte meg a keringő videót.Sőt, csak azt hallotta, hogy az információ egy újságírótársától származik.Egy másik területen az örökségért felelős igazgató, Lujeng Sudarto megszólalt, aki azt mondta, hogy ha igaz, hogy a videón szereplő férfi a tanács tagja, akkor nagyon kedves lenne. Később az emberek már nem fognak bízni a tanács tagjaiban.„Kétlem a párt papíron alkalmazott erkölcsi színvonalát.Ez ellentétes lesz a Santri városának nevezett Pasuruan Regency elvárásaival” – mondta, és arra is figyelmeztetett, hogy ez az eset jéghegy valósággá válik. Később a tanács tagjai és más szolgálatok irányítják majd, miközben a városon kívül teljesítenek szolgálatot.
A végső szó


Köszönöm, hogy a végéig elolvastad ezt a cikket. Ne felejtse el mindig megosztani ezt a webhelyet barátaival, és mindig maradjon következetes idealt.com.


Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments