Yoo Joo Eun koreai színésznő 27 évesen öngyilkos lett

Yoo Joo Eun koreai színésznő 27 évesen öngyilkos lett
,TTO – Yoo Joo Eun fiatal színésznő augusztus 29-én reggel elhunyt otthonában, sok kollégát és rajongót meglepve.


IDhealt.com – A Hankook Ilbo újság szerint Yoo Joo Eun színésznő 27 éves korában, otthonában hunyt el augusztus 29-én reggel. A koreai média is öngyilkosságként erősítette meg a halál okát.


Yoo Joo Eun koreai színésznő 27 évesen öngyilkos lett


Yoo Joo Eun bátyja közleményt tett közzé a néhai színésznő személyes oldalán: „Ma, augusztus 29-én a húgom, Yoo Joo Eun elhagyta ezt a világot, és kényelmes helyre ment. Ha van időd, gyere el és búcsúzz el tőle.”


Temetésére a Gyeonggi állambeli Suwonban található Ajou Egyetemi Kórház temetkezési házában került sor augusztus 31-én.


Yoo Joo Eun kívánsága szerint a testvére is megosztotta a végrendeletet.


A végrendeletben a színésznő bocsánatot kért szüleitől, nagymamától és testvérétől. Köszönetet mondott családjának, barátainak és különösen tanárainak, rajongóinak és értékes kapcsolataiért az iparágban.


„Nagyon szeretnék filmekben szerepelni. Lehet, hogy ez mind én vagyok, az életem része. De nem könnyű vele együtt élni” – írta a végrendeletben Yoo Joo Eun.


Olvassa el még: Hot News Ticket Office Daytona International Speedway


Yoo Joo Eun 1995-ben született, a Kaywon Arts High School-ban érettségizett, majd színészetet tanult, a Koreai Nemzeti Művészeti Egyetem Színházi Akadémiáján.


Yoo Joo Eun színésznő 2018-ban debütált a tvN Big Forest című drámájában, Cathy szerepében. Emellett számos más alkotásban is részt vett, mint például a TV Chosun-féle Joseon Survival, az MBC-féle Never Twice stb.


Nem ez az első alkalom, hogy egy művész a koreai szórakoztatóiparban ilyen negatív befejezést választ. Ezáltal láthatja a koreai elbűvölő szórakoztatóipar feszültségét, keménységét és nyomását.


Olvassa el még: Életrajz: Saloniyaapa valódi neve, Saloni Singh, Saloniyaapa Instagram
Bejegyzés megtekintések:
2Source link : indo.jawaban.live

Comments