3 módszer a bróker összefoglaló és elemzés elolvasására

3 módszer a bróker összefoglaló és elemzés elolvasására
,IDhealt.com – A tőkepiac minden résztvevője számára érthető igények reprezentatív összefoglalásának felhasználása. Legyen Ön egy kereskedő mekkája, vagy egy befektető iskolája. Ugyanis ennek a szakmai összefoglalónak az áttanulmányozásával kitalálhatjuk a megfelelő pozíciót a készletbe lépéshez vagy akár a kilépéshez.


3 módszer a bróker összefoglaló és elemzés elolvasására


Mondhatni ez az alapja az állománybandarmológiának is. A kereskedő összefoglalójának pontos áttanulmányozásával jobban megláthatja, hogyan alakulnak a költségek. Főleg az egy részvény domináns tulajdonosa.


Mi az a bróker összefoglaló


A kereskedői összefoglaló magában foglalja a kereskedés előnyeinek összefoglalását egy meghatározott időkereten belül, a kereskedő kódja alapján. Nem részvényárak alapján. Képzeld csak el, hogy van egy csomó. Másoknak is van wa csoportja. Ezután minden összejövetel részvényeket vásárol.


A kérdés az, hogy melyik részvénygyűjtés vásárolta a legtöbbet, melyik tőzsde adták el a legtöbbet. Itt jön képbe a kereskedői összefoglaló. Bár magánszemélyek vagyunk, a tőkepiacon értékpapír-brókerek alapján bonyolítjuk le a tranzakciókat.


Olvassa el még: Hogyan olvassunk részvényajánlatokat keresniTehát a fontos lépés, amit meg kell tennie, hogy megértse a közvetítő kódot, mielőtt áttanulmányozza a reprezentatív összefoglalót. Például, ha a BNI értékpapírok NI, ha YP azt jelenti, hogy Mirae Asset Sekuritas Indonesia stb.


Képességet ismerő bróker összefoglaló


Elmondom, hogy megértsd. Amikor az MPMX részvényeit 300-400 között értékelték, 2020-ban. Akkoriban a költségek rendkívül alacsonyak voltak, mert a Morning Light Investment, ha nem tévedek, hatalmas eladást hajtott végre. Szinte folyamatosan körülbelül kétmilliárd rúpia vagy több.


Nálunk akkoriban az volt a központi kérdés, hogy hány részvényünk volt, hogy soha ne fogyjanak el. Aztán megint felvet egy kérdést, hogy ennek a részvénynek fenomenális alapjai vannak. Az Indonéziát szerető kiskereskedők mellett, hehehe. De a szokásos kiskereskedelmi tranzakció egy személyre tízmillió rúpia alatt van. Mert akkoriban féltem, hogy eróziót kapok.


Ennek az eseménynek láthatónak kell lennie az ügynök összefoglalójában. Hogy nagyjából akkor tudjunk előre látni, úgy tűnik, hogy a következő hónapban elfogy az áru, nincs más. Szeptember és október között. Akkor is érvényes, ha a közvetítő nem ad el, mert minden túl van adva, nem adnak el több árut. Utána légy. Kezdje újra a kettős hangulat, a nyereség és a nagy osztalék.


Olvassa el még: Hogyan fektess be bankokba egyszerűen és praktikusan


Talán az időzítés, amit megadtunk, nem volt túl helyes, nem tudtuk a legalacsonyabb költséget elérni. De alapvetően azért, mert ezt tudjuk a szakösszefoglalóból, akkor nem kapunk túlzott költségeket.


Hogyan olvassa el a bróker összefoglalóját


Bármi, amit értékpapírok, általában lehetősége van reprezentatív összefoglaló használatára. Ugyanaz a normális. Asztali számítógépen keresztül IPOT-ban adunk modellt. Csak megszakítod ezt a kapcsolatot. Egyenesen az Unilever részvényeihez mentem. Ha bármi másra vágyik, semmi gond.
Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments