5 különbség a részvénybefektetés és a szerencsejáték között

5 különbség a részvénybefektetés és a szerencsejáték között
,IDhealt.com – Véleményünk szerint a részvénybefektetés és a szerencsejáték közötti különbséget részletesebben ki kellene fejteni. Ennek az az oka, hogy eddig még mindig sokan vannak, akik egyenlővé teszik a részvénybefektetést a szerencsejátékkal. Pedig nagyon más.


Ezért a Green Stock.com a részvénybefektetések és a szerencsejátékok között több éves különbséget ír le a tőkepiacon szerzett tapasztalatok alapján. Hogy figyelembe lehessen venni.


Ismerkedés a részvénybefektetéssel


5 különbség a részvénybefektetés és a szerencsejáték között


Kicsit el kell magyaráznunk a részvénybefektetéseket, mert néha olyan dolgokat is elismernek, mint az Indra Kenz, mint a tőzsdei kereskedés. Azért ez más. A részvények a cég tulajdonjogának bizonyítékai.


A tulajdonjoggal kereskedni lehet a tőkepiacon vagy az indonéz hatástőzsdén. Ha létfontosságú részesedésünk van, akkor van részesedésünk a vállalattól. Ez azt jelenti, hogy mi is részesedést kapunk a nyereségből, ha úgy döntünk, hogy megosztjuk.


A részvényekbe való befektetés legegyszerűbb jele az, hogy a számla eléréséhez értékpapírba regisztrál. Az értékpapírszámláról hol lehet részvényeket vásárolni és eladni. Tehát közvetve pénzt költ, utána vásárolhat.


A részvénybefektetéssel kapcsolatos további részletek itt olvashatók. Míg amit mi magyarázunk, az csak alapvető szocializáció.


A szerencsejáték definíciója


míg a szerencsejáték egy olyan játék számos eszközére tett fogadás, amelynek kimenetele nem jelezhető előre. Szóval inkább szerencsejáték. Ha nem érvényes, az azt jelenti, hogy veszít, ha nem érvényes, akkor nyer.


A minta az, hogy a vesztes elveszi az összes pénzét, míg a győztes a tét értékének megfelelően kapja meg a nyereményt.


Olvassa el még: Hogyan olvassa el a tőzsdei ajánlásokat keresni


A részvénybefektetés és a szerencsejáték közötti különbség A részvénybefektetés és a szerencsejáték közötti első különbség a tranzakció oka. A szerencsejáték azért tesz pénzt, mert találgatni akarnak. Remélem, hogy a találgatás helyes, így a jövőben megduplázhatja a pénzt.


Míg a részvényvásárlás okai nagyon összetettek. Mivel vállalati tulajdoni papírokat vásároltunk, végül meg kellett ítélnünk, hogy az általunk vásárolt cég jó.


Emiatt, mivel egy jó vállalatot szeretne elérni, fel kell mérnie a teljesítményét. Ezért van egy alapvető vállalati elemzés a vállalat megvásárlása előtt.


Sőt, ha kiderül, hogy a vállalati jó, akkor is el kell gondolkodni azon, hogy olcsó vagy drága az ár, amit kapsz. Mivel olcsó, ez azt jelenti, hogy megvan a lehetőség, hogy drága is legyen. Létfontosságú a profit.


De ha drágának bizonyul, akkor gondolni kell arra a kockázatra, hogy eladják a részvényt, mert érvényes a tranzakciós törvény, minél drágább, annál kevesebben veszik meg.


Profit-különbségek A következő különbség a részvényekbe történő befektetés és a szerencsejáték között a profit szempontjából van. A szerencsejátéknak csak egy lehetséges nyeresége van, ez az, amikor a találgatás helyes. Ellenkező esetben biztos, hogy elveszik a pénzt.


Más a helyzet a részvénybefektetéssel. A megszerzésnek két előnye van. Az első a tőkenyereség vagy az általunk vásárolt részvények árfolyamának emelkedése. Ez a növekedés lehet sok, de lehet, hogy csak kevés.


Itt fontos az olcsó árak megvásárlása, mert amikor drágák, akkor nagyon nagy lesz a különbség a vételár és az eladási ár között. Az amúgy is magas áron történő vásárlással szemben a profitpotenciál megvan, de a különbség kicsi.


A második nyereség az osztalék, vagyis a nyereségrészesedés aspektusából származik. Valójában nem minden tőzsdei vállalat osztalékot oszt. De ha a rendszeres megosztás mellett döntünk, akkor minden évben nyereséget fogunk termelni. Túl érdekes.


A részvénybefektetések és a szerencsejátékok közötti különbségek a veszteségekben


A részvényekbe történő befektetés és a következő fogadás közötti különbség a veszteség szempontjából van. A szerencsejáték veszít, ha tudja, hogy ha rossz a találgatás, akkor a pénz elveszik. Itt válik igazán veszélyessé a szerencsejáték.


Míg a részvénybefektetés teljesen más. Az első az értékcsökkenés, ha a részvény árfolyama esik. Általában azért, mert a rossz vállalati teljesítmény vagy a világ gazdasági légköre nem jó.


Olvassa el még:Hogyan fektess be bankokba egyszerűen és praktikusan


Ez azt jelenti, hogy a befektetett pénz nem vész el. A zsugorodásra korlátozva. Eközben az a pénzmennyiség, amely a részvények árfolyamának zuhanása miatt zsugorodott, attól függ, mennyire vagyunk okosak, amikor értékeljük a megvásárolt céget.


Hiába csökken az érték, a részvényeket el lehet adni, így nem tűnnek el. Vagy más szóval, az érték még mindig ott van. Egyáltalán nem veszett el. Példa egymillió értékű részvényvásárlásra. Kiderült, hogy 10 százalékkal csökkent, létfontosságú, ha eladja, még mindig van kilencszázezer.


Szerencsejáték és tőzsdei játékidő


utolsó az idő esete. A szerencsejáték csak egy pillanatig tart. Ha megkeverték, vagy a lottó befejeződött, a fogadási eredmények azonnal láthatóak, nyerj vagy veszíts.


Míg a részvénybefektetés más. Megfelelő időt igényel. Még akkor is, ha kereskedéssel foglalkozik, előnyös, ha az időtartam heti. Ráadásul havonta kedvezőbb. Mert várjuk a vállalati teljesítmény növekedését, amely befektetésünk tárgya.


Sőt, tapasztalt befektetők, mint Sandiaga Uno, Lo Kheng Hong-ba, kivéve, hogy a befektetés akár egy évig is eltarthat. Ezért a Green Stocks.com szerint a szerencsejáték és a részvények túlságosan különböznek egymástól.
Bejegyzés megtekintések:
9Source link : indo.jawaban.live

Comments