5 módszer a kiskereskedelmi brókerkód helyes elemzésére

5 módszer a kiskereskedelmi brókerkód helyes elemzésére
,5 módszer a kiskereskedelmi brókerkód helyes elemzésére


IDhealt.com – Nekünk, akik a tőkepiaccal foglalkozunk, ismernünk kell a kiskereskedő kódját. Az alapvető ok az, hogy a részvények eladásával és vételével kapcsolatos elemzésünket alaposan befejezzük. Hogy a megfelelő energiájú készletbe lépjünk be.


Ezért tisztázni fogjuk, hogyan lehet boncolgatni a kiskereskedelmi kereskedő kódját a tőkepiacon, különös tekintettel a kereskedői összefoglaló résznél, vagy a részvény licitjére és ajánlatára. Amit írunk, az tapasztalaton alapul.


Két brókercsoport


A tőkepiacon két brókercsoport létezik, amelyeket a befektetőknek meg kell érteniük. Konkrétan egy kiskereskedelmi köteg, egy másik intézmény, például JP Morgan stb. Ez a két csoport eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.


A legszembetűnőbb különbség a készpénzforgalom mennyiségében van. A kiskereskedelem mindig kis mennyiségű készpénzért vásárol. Még ha a kiskereskedelmi kereskedő kódja sok készpénz mellett is megjelenik, ez azt jelenti, hogy számos tranzakció történt. Egyetlen tranzakciót sem.


A kiskereskedelem hátránya az, hogy nagyon keveset lehet mondani a mozgó árakról. Mert mindegyiknek más a befektetési fajtája és technikája. Ez az oka annak, hogy mozgását nem vették túlzottan figyelembe.


A második szakember egy intézmény, amelybe a tőkepiaci magánszemélyek gyakran szívesen látnak eladóként. Mivel a készpénzük óriási, a kereskedési akciók elkerülhetetlenül az árak jobbra vagy balra történő elmozdulását okozzák.


De ami még fontosabb, az intézmény igyekszik nem veszíteni a birtokában lévő készpénz befolyásával. Még ha veszít is, nem túl nagy. Ellentétben a kiskereskedelemmel, amely csökkentheti a veszteségeket. Ez az oka annak, hogy a fogadóirodák közvetítői kódjának megértése is fontos.


Kiskereskedelmi bróker kód


A közeli kereskedői kódok közé tartozik az YP, CC, PD, NI, KK, EP, GR, AT, AG, AZ, YU, valamint számos más, kiskereskedelmi házként ismert kereskedőkód. Ez a kód gyakran megjelenik.


A legnagyobb kérdés az, hogy akkor fog-e emelkedni a készlet, ha a licit szekciót a fenti kiskereskedelmi ügynök kóddal töltik fel, vagy akkor csökken a készlet, ha az ügyletszegmens megtelik kiskereskedelemmel? Ez egy érdekes kérdés. Szubjektív oldalunkról úgymond értelmezzük. Talán kérem.


Olvassa el még: A hosszú távú részvények birtoklásának előnyei


A bandarmológia szerint van egy olyan elmélet, hogy ha azt figyeljük meg, hogy a licitoldalt minden kiskereskedő kitölti, az azt jelenti, hogy két lehetőség van, a részvények trendje biztosan medve, vagy lehetséges, hogy a két fogadóiroda lefelé vezet. árak.


Nos, a második a legveszélyesebb. Mert ez azt jelenti, hogy nem lesz ellenállás az ajánlati oldalról. Így a bob lehetőségét nem lehet előre látni. Írtunk már arról, hogy a város szándékosan elvetette ezzel kapcsolatos értékét, képességét és célját. Ha ez a helyzet, akkor jobb, ha nem lépsz be.


A második helyzet az, hogy ha az ajánlati oldal tele van az összes kiskereskedelmi kereskedő kódjával, akkor nincs előzménye annak, hogy a bukméker képviselő rövid időn belül vásárolt volna. Lehetőség kemény mászásra. Jobb először várni és látni. Mert van lehetőség a zuhanásra.


Képzeljen el egy olyan forgatókönyvet, amelyben az ajánlatokat és ajánlatokat minden kiskereskedő kitölti, van-e lehetőség növekedésre vagy csökkenésre. Ha igen, csak használja a kínálat törvényét. Ha az ajánlat jelentősen meghaladja az ajánlatot, akkor valószínűleg egy tonnával fog emelkedni. Mennyit, ahogy látnánk, várjunk, amíg megduplázódik.


Hasonlóképpen, ha az üzlet több, mint az ajánlat. Hízási lehetőség. Főleg, ha az üzlet összege megduplázódik. De egy megjegyzés, minden költség normális, igen. Ha van egy érték, amely lényegesen jobban néz ki, mint a többi. Ez csak egy városi pszichológiai játék.


Például az egyik ára 2000 tétel, míg a másik csak több száz tétel. Ez annak a jele, hogy ha egy ajánlatban vagy, az pszichológiai érzést kelt, mintha felmenne. Ennek ellenére a város terjeszti.


Illetve az egyik ajánlat kifejezetten óriási, ez azt jelenti, hogy pszichológiát kell csinálni, hogy a költségek nem emelkednek, hiába gyűlik az eladó. Ez csak egy játék. Általában hamis ajánlatoknak és ajánlatoknak nevezik. Itt többet használhatsz erről.


Amikor raktáron leszünk


Ez azt jelenti, hogy senki sem akarja feladni. Ha hasonlít erre, ahogy mi látjuk, menjen be. A kiskereskedelemben nagy a hűség és a biztonság. Általában középtávú részvényesekkel van tele. Használhatod. Ezt az állapotot túlértékeltnek is nevezik.


A második az, ha elkezdett egy ismeretlen képviselőt vagy eladót bevinni egy készletbe. Ezután indítsa el a figyelőlistát. Próbálj meg nem rohanni. Először a költségek alakulásával kapcsolatban gondolkodjon el. Amikor oldalt, csak menj be. Ez azt jelenti, hogy összegyűjtik. Az összegyűlt készletek jelei itt érthetők meg.


Olvassa el még: A hosszú távú részvények birtoklásának előnyei


A helyzet az, hogy ha rohansz, hangsúlyozd, hogy az eladó csak ráveszi, hogy csökkentse a költségeket. Főleg, ha a MoGe-ről van szó, ez általában egy szadista stratégia. Emelje fel egy kicsit, hogy tovább ereszkedjen. Itt felhasználhatja, hogyan dobja el a fogadóirodát a részvény.


Ideális feltételek a részvényvásárláshoz


A legjobb feltétel az, amikor egy szállítói kódos tranzakció kezdődik, de nincs eladókódos értékesítés. Ez azt jelenti, hogy jogosan léphet be.


De egy dolgot megjegyezzünk. Ha ezt az elemzést használja, emlékezzen a kilátásokra és
Bejegyzés megtekintések:
3Source link : indo.jawaban.live

Comments