A 3 legjobb alkalmazás új hobbi elindításához ezen a munkanapon

A 3 legjobb alkalmazás új hobbi elindításához ezen a munkanapon
,idealt.com — Időnként mindenkinek meg kell találnia a módját, hogy kikapcsolódjon és lazítson. Sokak számára ez a hobbiból fakad. Ha új hobbit szeretne kezdeni, most itt a remek alkalom, mert számos szórakoztató és motiváló alkalmazást és szoftvert kínálunk a Labor Day alkalmából.


A 3 legjobb alkalmazás új hobbi elindításához ezen a munkanapon


Ráadásul, ha többet vásárol, többet spórol. A Your Bundle, Your Way promóciónk során, ha két terméket kombinálsz és a YOURWAY20 kódot használod, 20 százalékot spórolsz mindenen. Csomagoljon három terméket, használja a YOURWAY30 kódot, és mindegyiken 30 százalékot takarít meg. Feltétlenül költsön 49 dollár felett.


Tekintse meg a legjobb választásainkat a hobbi megkezdéséhez


1. NatureID növényazonosító prémium csomag: Élettartamra szóló előfizetés


A zöld hüvelykujj kialakítása sokkal egyszerűbb a NatureID segítségével. Ez az alkalmazás 4,6/5 csillagot szerzett az App Store-ban több mint nyolcmillió letöltéskor. Nemcsak több mint 14 000 növényt ismer fel, lehetővé téve, hogy fényképet készítsen és azonnal azonosítsa őket, hanem növényápolási útmutatót, növényorvosi funkciót, növénynaplót és növényenciklopédiat is kínál, amelyek segítségével kertészévé válhat. sosem tudtam, hogy képes vagy rá.


Szerezze be a NatureID növényazonosítási prémium csomagot 66 százalékos kedvezménnyel 59 USD-ért mindössze 19,99 USD-ért.


2. Tykr Stock Screener: Pro Plan Lifetime Subscription


Mit szólnál egy hobbihoz, ami pénzt keres? A Tykr egy innovatív részvényszűrő alkalmazás, amelynek célja a tőzsdei befektetéssel járó kockázatok csökkentése. Ez a hatékony szoftver számos algoritmust használ több mint 30 000 egyesült államokbeli és nemzetközi részvény elemzésére, így valós idejű információkat ad az egyes részvényekről, hogy tájékozódjon a vásárlásról, eladásról vagy várakozásról. Olyan ez, mintha egy profi befektető dolgozna neked teljes munkaidőben.


Szerezze be a Tykr Stock Screenert 86 százalékos kedvezménnyel 900 dollárért mindössze 119 dollárért.


3. OnlineCourseHost: Élettartamra szóló előfizetés


Van tudásod, amit megoszthatsz a világgal? Akkor bontsa ki a szárnyait, és váljon online guruvá! Az OnlineCourseHost egy megfizethető és könnyen használható online kurzusplatform, amely lehetővé teszi online kurzusok létrehozását és értékesítését saját webhelyén, közvetítők nélkül.


Kifejezetten azoknak a kurzuskészítőknek készült, akik még soha nem csináltak ilyet, így Ön egy egyszerű űrlap kitöltésével percek alatt elindíthatja az értékesítési oldalt.


Ezenkívül tartalmazza azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van az online kurzus felépítéséhez és népszerűsítéséhez, hogy a mellékes nyüzsgést potenciális teljes munkaidős fellépéssé alakítsa.


Szerezze be az OnlineCourseHost szolgáltatást 94 százalékos kedvezménnyel 3720 dollárért mindössze 199,99 dollárért.
Bejegyzés megtekintések:
2Source link : indo.jawaban.live

Comments