A Binance egyetértési megállapodást ír alá Busan City-vel a blokklánc-ipar fejlesztésének előmozdítása érdekében

A Binance egyetértési megállapodást ír alá Busan City-vel a blokklánc-ipar fejlesztésének előmozdítása érdekében
,idealt.com — A megállapodás részeként Busan városa technológiai és infrastrukturális támogatást kap a Binance-től a város blokklánc-ökoszisztémájának fejlesztésére és a Busan Digital Asset Exchange népszerűsítésére.


A Binance pénteken bejelentette, hogy egyetértési megállapodást ír alá a dél-koreai Busan várossal. A megállapodás részeként Busan városa technológiai és infrastrukturális támogatást kap a Binance-től a város blokklánc-ökoszisztémájának fejlesztésére és a Busan Digital Asset Exchange népszerűsítésére. A két fél együttműködése magában foglalja a rendelési könyv megosztását is.


A Binance egyetértési megállapodást ír alá Busan City-vel a blokklánc-ipar fejlesztésének előmozdítása érdekében


„Nagy örömünkre szolgál, hogy Busan városával együttműködve kézzelfogható blokklánc-fejlesztéseket valósíthatunk meg, amelyek előnyösek és támogatják a város innovációs erőfeszítéseit. Iparági vezető pozíciónk és technológiai szakértelmünk révén, valamint Busan City erős támogatása a blokklánc-ipar számára. , reméljük, hogy segíthetünk a kriptográfia elterjedésében a városban és azon kívül. Várjuk a várossal való szoros együttműködésünket, hogy támogassuk a digitális eszköztőzsdék és a különböző blokklánc-iparágak létrehozását” – mondta Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója és alapítója.


Lásd még:„Ezzel a megállapodással egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy a Busan Digital Asset Exchange-et a digitális eszközök globális integrált platformjaként építsük fel. Azzal, hogy Busant csak blokklánc-várossá tesszük, amely felkelti a világ figyelmét, új növekedési motort indítunk a helyiek számára. gazdaságot, és globális digitális pénzügyi központtá tegyük” – mondta Heong-Joon Park, Busan polgármestere.


A Binance azt tervezi, hogy fejleszti és ösztönzi Busan város blokklánc-szektorát a busani blokklánc szabályozástól mentes zónában a blokklánc-kezdeményezések és vállalkozások támogatására, a blokklánccal kapcsolatos kutatások és befektetések támogatására a városban, speciális blokklánc oktatást és online forrásokat biztosít a Binance Academy-től, valamint kezdeményezéseket. amelyek a Binance jótékonysági szervezeten és a Blockchain Week szervezet támogatásán keresztül mozdítják elő a közösség jólétét 2022-ben Busanban. A Binance hozzátette, hogy az év végéig megalapítja jelenlétét Busanban, ami várhatóan hajtóereje lesz a város azzá válásában. Kelet-Ázsia legdinamikusabb digitális központjai közé tartozik.
Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments