A letöltési és feltöltési sebesség megfelelő ellenőrzése PC-n és mobileszközön

A letöltési és feltöltési sebesség megfelelő ellenőrzése PC-n és mobileszközön
,idealt.com A letöltési és feltöltési sebesség megfelelő ellenőrzése PC-n és mobileszközön,A jelenlegi digitális korban mindenki könnyen hozzáfér az internethez. De van legalább valami ötlete, hogyan tesztelheti a webes sebességet, amelyet a mesterember használ?


A letöltési és feltöltési sebesség megfelelő ellenőrzése PC-n és mobileszközön


A webes csomagok beszerzése jelenleg meglehetősen egyszerű. A leggyorsabb társítást igénylő webes ügyfelek számára jelenleg különféle digitális szolgáltatások érhetők el, mint például a by.U, a Telkomsel 4G web és az otthoni Wifi csomagok.


Az online hobbik a Mobile Legends játékok mobiltelefonon való játékától az interneten történő autóvásárlásig és az interneten futballnézésig terjednek.


Hogyan határozható meg az internetkapcsolat sebessége egy eszközön


Vannak azonban olyan esetek, amikor a webtársítás instabil. Még akkor is, ha a jel erős, az asszociáció megszakadhat.


Ezenkívül a készülék hozzáfér a gyors WiFi-hez a szörfözéshez. A kérdés az, hogy a szerződése milyen gyorsan éri el a webszövetséget?


A webes egyesületeken vagy szervezeteken keresztüli adatokhoz való hozzáférés során az információátvitel sebességét a webelérési sebességnek nevezik.


Olvassa el még: WA Web letöltése, bejelentkezés, QR-kód + oktatóanyag AZ


A websebesség mértékegysége a bps (bit minden másodpercben), amely azt jelzi, hogy hány bitnyi információ kerül át az egyik PC-ről, majd a következőre. Ha sokoldalú webet vagy WiFi társítást használ, ismernie kell a sokféle websebességet.


Tehát hogyan határozhatjuk meg, hogy a modul milyen gyorsan csatlakozik az internethez?


Számos technika létezik a websebesség mérésére. A webtársítási sebesség mérése, amely gyakran a használat során végzett websebesség tesztelésével, a webtársítási sebesség figyelésével a ping CMD-vel és a webhelyen keresztüli webelérési sebesség mérésével fejeződik be, többek között.


A websebesség figyelésével rendezheti a webelérés sebességét, a fájlok letöltésének és átvitelének előrejelzett idejét, miközben az internethez van társítva, és a web egyéb formáinak egyenletesebb sebességét.


Az asztali számítógépeken és mobiltelefonokon a webkapcsolat sebességének megállapítására szolgáló eljárások az alábbiakban találhatók.


1. Az internetkapcsolat sebességének megértése az OpenSignal alkalmazás használatával


A TeknoPlug azt javasolja, hogy használja a programot a webes sebesség meghatározásához PC-n és Androidon. Ezzel az eszközzel a webkapcsolat sebességének felmérése egyszerű folyamat.


Ha telefontársítást vagy WiFi internetet használ okostelefonján, akkor egy Android-alkalmazással, például az OpenSignal-al figyelheti a sebességet.


A websebesség-teszt elvégzése előtt először letölti és telepíti a programot. Nyugi, ez az internetes sebességteszt-alkalmazás telepítésre kerül, miután megkapta a Play Áruházból.


2. A Speed ​​​​Test Site segítségével ellenőrizze az internet sebességét az interneten.


Lehetőség van a web sebességének ellenőrzésére a weben. Ehhez a webalapú webes sebességteszthez a speedtest webhelyet használják. Az online webtársítás sebességének az oldal segítségével történő ellenőrzésekor az a munkagondolat, hogy az eredményeket megjelenítsük.


Olvassa el még: Nova Launcher Prime Pro Apk 2022 Gold, Easy Guaranteed!


Bár nem minden webhely csinál ilyet, a webes sebességmérések a webalkalmazás sebességmérőjének fejlesztésével jelennek meg a ping sebességen, az átviteli sebességen és a letöltési sebességen keresztül különböző közeli szerverek használatával.


Módszerek az Android internet-sebesség és WiFi tesztelésére egy webhelyen


Ez a webhely egyszerűvé teszi a webtársítás sebességének tesztelését, ugyanakkor a pontosság magas. Egyszerűen fel kell lépnie a Speedtest webhelyére.


Olvassa el még: Mini Net Free Fire Apk ingyenes letöltés ingyenes Diamond Unlimited + Anti Ban


Az alkalmazás hangulata azonnal látható az oldal nyitóoldalán (általában sebességmérőként). Csak érintse meg a „Start” vagy a „Start” gombot (az egyes webhelyek megjelenésétől függően).


A webhely rövid időn belül megadja a teszteredményeket átviteli sebességként, különös tekintettel az átviteli sebességre, a letöltési sebességre és a ping sebességre.
Bejegyzés megtekintések:
2Source link : indo.jawaban.live

Comments