A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét

A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét
,idealt.com — A Nusa Penida szigeten nem csak tengerparti turizmus van. A Nusa Penida's Dead Love Tree az egyik legjobb és egészen egyedülálló úti cél a Kelingking Beach Secret Point közelében.


Nusa Penida Love Tree Bali egyik turisztikai látványossága, pontosan a Klungkung Regency területén. Ennek a turisztikai helynek a szépsége kiérdemelte a Bali aranya becenevet. A szerelem fájának elnevezéséhez kapcsolódóan nem találtak egyértelmű okot. Köztudott, hogy a fa egy közönséges öreg fa, amely még mindig feláll, bár már nincs nyúzva.


A turisztikai hely szépsége meglehetősen egyedi, és kissé eltér a többi turisztikai látványosságtól. A turisták megmászva élvezhetik a szerelemfa körüli hely szépségét. Ezen kívül, ha erre a helyre látogat, a fák körüli réteken is pihenhet. A legtöbb turista hátradől itt, és még le is fekszik.


Az ide látogató turisták többsége fiatal. Sokan közülük nem hagyták ki a lehetőséget, hogy felmászhassanak az öreg fára. annak ellenére, hogy többször megmászták, a fa továbbra sem mutatta jelét annak, hogy ne bírná a súlyt. Hogy a turisták ne aggódjanak amiatt, hogy a fa hirtelen összedől.


A szerelem fájának varázsa


A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét


1. Öreg fa


Ez a Love Tree egy közönséges fa, de nagyon öreg. Nem csak a fának van már egyetlen levele, a fa törzsén már nem nő a kéreg és a gyom. Van egy ág, ami balra hajlik. Ez a forma az országon belülről és kívülről érkező turisták érdeklődését is felkelti a lovaglás iránt.


Sőt, vannak olyan részek, amelyek elhasználódtak, és nem sok ága van. Ez a fa azonban ilyen körülmények között továbbra is erősen állhat. Ez a forma tisztán természetes módon alakul ki, emberi beavatkozás nélkül a fa törzsén az ágak kialakításában.


2. Vonzó hely


A hely, ahol a szerelemfa nő, a szikla tetején található, és az Indiai-óceán nyílt tengerével szemben található. Ez az egyik vonzereje az erre a helyre érkező látogatóknak. Az ide látogató turisták általában felmásznak erre a fára, hogy élvezzék a turisztikai helyszín körüli strand szépségét.


3. Érdekes nézet


Ha felmászik egy fára, különféle helyekről gyönyörködhet a gyönyörű panorámában. Még erről a fáról is panorámás kilátás nyílik az üreges dombra, vagy amit gyakran Banah-hegynek neveznek. A domb a tenger közepén található. Ez a nézet a túra további jellemzője.


Cím és útvonal a szerelem fájának helyéhez


A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét


Maga Nusa Penida számos turisztikai látnivalóval rendelkezik, így a Nusa Penida szerelemfa helye nem messze van más turisztikai helyszínektől, mint például a Kelingking Beach. A Karang Dawa körzetben található, amely a Nusa Penida kerülethez tartozik, Klungkung Regency.


Ha Sanur kikötőjéből érkezett, egy gyorshajóval juthat el erre a helyre. A gyorshajókon kívül más közlekedési eszközöket is használhat, nevezetesen hajókat vagy úgynevezett jukungot. Van egy jukung bérleti díj, amit fizetni kell, ami Rp. 40.000 1,5 órás utazási idővel.


A Padang Bai-ból azonban Rp sebességgel használhat motorcsónakot. 45 000 vagy egy komp Rp áron. 30 000, az utazási idő pedig akár 1 óra.


Ez a hely valóban elérhető a környék különböző kikötőiből. Ha a Maruti kikötőből indul, akkor körülbelül 15 kilométeres távolságot tesz meg, körülbelül 40 perces utazási idővel. A Roro Hajókikötőtől 20 kilométeres távolság, amit 50 perc alatt lehet elérni.


A Toya Pakeh kikötőből 40 percet vesz igénybe az utazás, körülbelül 15 kilométeres távolsággal. A Sampalan kikötőtől 20 kilométert kell megtenni, és 50 percet vesz igénybe. Eközben Buyuk kikötőjéből körülbelül 19 kilométert kell utaznia, és körülbelül 50 percet kell igénybe vennie.


A szerelemfa helyét valójában nehéz nagyon népszerűvé tenni a közösségi médiában, sokan készítettek itt képeket. A fa növekedésének helye valójában még mindig a Kelingking Beach turistaparkolóval szomszédos területen található. Így egy látogatás során két turisztikai látványosságot élvezhet.


Amellett, hogy időt takarít meg, parkolási és egyéb célokra is megtakaríthatja a költségvetést. A turisztikai helyszínre való utazás megkönnyítése érdekében bérelhet autót. Az autó bérlésének költsége Rp. 600 000. Ezek a költségek magukban foglalják az üzemanyag árát és a járművezető költségét.


Ha autót és sofőrjét bérel, többé nem kell összezavarodnia a helyszínhez vezető útvonalat illetően. Mert a sofőr elviszi a turistahelyre. Még néhány dolgot meg is kérdez a szerelemfa körüli elhelyezkedésről, így más helyeket is meglátogathat, amelyek közel vannak ehhez a helyhez.


Nusa Penida Love Tree belépőjegyek árai


A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét


Tudni kell, hogy a szerelemfa turisztikai helyszínre való belépéshez nem kell belépődíjat fizetni. Hogy a látogatók szabadon jöhessenek erre a helyre anélkül, hogy külön költségvetést kellene készíteniük a belépőjegyekre.


Csak annyi, hogy ha fára akarsz mászni, akkor 5000 IDR díjat kell fizetni. A költség nagyon olcsó ahhoz képest, amit a fa tetejéről élvezhet. Ez az elhalt fa 24 órán belül bármikor meglátogatható.


A legtöbb turista azonban reggeltől estig látogat, hogy élvezze a környező természeti táj szépségét. Ahhoz, hogy elérje ezt a helyet, kövesse az utat, mint amikor a Kelingking Beachre megy. Ezt követően az útbaigazítás alapján folytathatja az utazást.


Érdekes tevékenységek a holt szerelemfánál


A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét


1. Készítsen képeket


Sok látogató gyönyörű turistafotót készít ezen a helyen. Egyedülálló fekvése miatt ez a hely vonzó fotózási helyszín a turisták számára. A fotó hátterével a Kelingkingi strand hatalmas formájával még szebbé varázsolja az így kapott képet.


Ez a hely egy nagyon instagramozható fotós hely az egyedi formája miatt. Valójában nem ritka, hogy a látogatók ezt a helyet az esküvő előtti fotózás helyszínévé teszik.


2. Fára mászás


Nem ritkán az ezen a helyen tartózkodó látogatók érdeklődnek e szerelemfa megmászása iránt. a fa tetejéről gyönyörű természeti panorámában gyönyörködhetnek a látogatók. Még erről a helyről is látható a Banah Beach, bár elég messze van.


A látogatók különféle pozíciókat hajtanak végre, akár ülve, akár egy fán állva. Azonban azoknak, akik félnek a magasságtól, csak egy fa alatt kell lenniük. Ha meg akarod örökíteni ezt a pillanatot, készíts egy fotót, ahol a fa alatt vagy.


Azonban azoknak, akik fel mernek mászni a szerelem fájára, továbbra is óvatosnak kell lenniük. Nem csak az érdekes fényképezéssel veszélyeztetheti biztonságát.


A Tree of Love Nusa Penida létesítményei állnak rendelkezésre


A szerelem fája, egy egyedülálló hely, ahol élvezheti Nusa Penida Bali természetét


1. Fa lépcsők


Ezt a létrát mászóeszközként használják, amelyet általában a látogató turisták csinálnak. Ez a létra fából készült és biztonságosan használható. Ez nyilvánvaló sok turista tapasztalatából, akik meglátogatják és felmászik a fára.


Erre a fára azonban csak egy ember tud felmászni, így ha valakit érdekel, fel kell váltania más turistákkal. Ezen kívül türelmesnek is kell lenni, mert nem kevesen érdeklődnek, hogy megpróbáljanak felmászni erre a szerelem fájára, hogy a fa tetejéről lássák a szépséget és készítsenek néhány fotót.


2. Étkezési helyek


A Nusa Penida Love Tree-tól nem messze található éttermek. Néhányuk a Kelingking Beach környékén található. A különböző éttermekben különféle helyi kulináris különlegességeket kóstolhat meg.


3. WC


Ez a desztináció WC-k formájában is biztosít lehetőséget. A helyszín is meglehetősen közel van a turisztikai helyszínekhez. Így nem kell messzire mennie, hogy WC-t találjon.


A turisztikai attrakciókban nagyon fontos az illemhely szükségessége, ezért mielőtt egy helyre jön, meg kell győződnie arról, hogy van-e illemhely.


4. Parkoló


A járművet hozó turisták a parkolóőrre bízhatják. Biztonságban tartják járművét, miközben Ön továbbra is élvezi a turisztikai tevékenységeket a szerelemfa turisztikai helyszínei körül.


Ezt a turisztikai helyet bárkivel ellátogathatja, legyen az családja, partnere vagy barátai. Ezen a helyen együtt tölthet időt, miközben pihen, és gyönyörködik a fa körüli gyönyörű panorámában.


A szerelemfán való utazás gazdagíthatja az utazási élményt, és olyan fotógyűjteményt ad hozzá, amely egészen egyedi a közösségi média kezdőlapjához.
Bejegyzés megtekintések:
9Source link : indo.jawaban.live

Comments