Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand

Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand
,idealt.com - Az Amed Beachről köztudott, hogy Bali szigetén csodálatos víz alatti szépsége van, amely képes magával ragadni a látogatók szívét. Egy rejtett paradicsom, amely a legjobb úti cél a búvárkodás és a sznorkelezés szerelmeseinek.


Bali szigete a külföldi turisták által leggyakrabban látogatott hely a nyaralás idejére. Az istenek szigetével kapcsolatban a legtöbb okot a természeti szépsége adja, amely nem szerezhető be származási helyéről.


Az ezer isten szigetén olyan lenyűgöző természeti bájt kínáló turisztikai látványosságok nem kevések. Valójában a sziget szinte minden szegletében találhatunk olyan csodálatos kulturális és természeti látnivalókat. A tengerpart egyik leglátogatottabb helye az Amed Beach.


Ha Karangsem Balin szeretne nyaralni, erősen ajánlott megállni az Amed strandon. Ez a strand olyan vonzerővel rendelkezik, amely sok turistát érdekel a hely meglátogatása iránt. Még a strand kiváltságait is érezheti ott tartózkodása közben, és más helyeken nem található meg.


Az Amed Beach látnivalói


Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand


Bár erről a strandról még mindig ritkán beszélnek az emberek, amikor Bali szigetére látogatnak, a külföldi és helyi turisták érdeklődése nagyon nagy az erre a turisztikai célpontra. Ennek az az oka, hogy ennek a strandnak a vonzereje nagyon különbözik a többi strandtól. Íme Amed Beach látnivalói:


1. Fekete homok


Bali fehér homokos strandjaitól eltérően ezen a strandon barnás fekete homok található. Ennek a homoknak az egyik fénypontja az a textúra, amely olyan puha, amikor elkezdi rátenni a lábát.


2. Láthat sótermelőket


Sok sótermelőt talál itt a tengerparton. Megfigyelheti, hogyan kezdik a gazdák kezelni a tengervizet, amíg eladják a sót.


3. Mennyország azoknak, akik szeretik a sznorkelezést és a búvárkodást


Az Amed Beach egyik látványossága a sznorkelezési és búvárkodási terület, amelyet sehol sem találsz. Sok búvárt fog látni ezen a helyen, víz alatti szépsége miatt, ami miatt ezt a helyet gyakran látogatják a külföldi és helyi turisták.


Könnyedén találhat különféle korallzátonyokat és számos más tengeri ökoszisztémát a strand alatt. A búvárkodás fő vonzereje az egzotikus halak, amelyek szabadon úsznak, mint a barátságos búvárok.


4. Napkeltét nézni


Ha olyan helyet keres, ahol megnézheti a napfelkeltét, az Amed Beach lehet az egyik legjobb úti cél. Sokan azt mondják, hogy ennek a strandnak a helyzete nagyon jó, amikor látja a napfelkeltét, amely annyira elbűvölő.


5. Sok hagyományos standja van


Nemcsak a természeti varázsa, amelyet ebben az egyetlen turisztikai célpontban szolgálnak fel, hanem könnyen találhat különféle helyi bölcsességgel rendelkező standokat, amelyek különféle étvágygerjesztő menüket kínálnak. A hagyományos menü biztosan nem kevésbé finom, mint a többi nyugati menü.


6. Könnyű hozzáférés a szálláshoz vagy szállodákhoz


Sok turista keresi fel a strandot, mert nagyon könnyű szállást találni az éjszakára. Valójában a tengerparti szállások vagy szállodák nagyon kényelmesek és olcsók is.


Cím, útvonal hely és jegyárak Amed Beach


Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand


Ha meg szeretné látogatni az Amed Beachet, forduljon a Karangasem Regency felé, pontosan Amed Village-ben. Többféle módon is eljuthat ehhez a turisztikai célponthoz.


Ha nem használ magánjárművet, erősen ajánlott a rendelkezésre álló tömegközlekedés használata. Csak vegyen egy járművet, amely a Batubulun terminálnál van, és válassza az Amlapura felé tartó tömegközlekedést. Amlapurába érkezve ismét más tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni Amed Village-be.


Eközben, ha saját járművel érkezik, a Ngurah Rai nemzetközi repülőtér viszonyítási alapként használható. Csak lépjen az autó pedáljára a Bali Mandara Toll Roadig, amely 2 órát vesz igénybe. Ezután kövesse az utat, amíg el nem éri a Benoa kikötőt, amely segít eljutni a Bali Safarihoz.


Később megtalálja a Candi Dasa utcát, amely a strandhoz vezet. Csak egy egyenes utat kell követnie, és könnyen megtalálhatja a strandot. Parkolja le az autót a rendelkezésre álló területen, és menjen közvetlenül a belépőjegy fizetési helyére.


Ha az Amed Beach területére szeretne belépni, Rp-t kell költenie. 5000,00. Nagyon olcsó áron élvezheti a csodálatos természeti tájat itt. Ezen kívül Rp járműparkolási díjat is kell készíteni. 5000,00 Rp. 10.000.00, ha magángépjárművel hozol.


Érdekes tevékenységek az Amed Beachen


Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand


Ezen a bájos strandon természetesen szabadon végezhet különféle tevékenységeket. Ha nem tudja, mit tegyen, próbálja ki a következő tevékenységeket, hogy kitöltse a nyaralás idejét ezeken a turisztikai célpontokon.


1. Sznorkelezés és búvárkodás


A sznorkelezés és a búvárkodás az egyik olyan tevékenység, amelyet az Amed Beachen kell végezni. A víz alatti tenger szépsége a strand vonzereje, amelyet feltétlenül élvezni kell. Nagyon tiszta vizet és különféle tengeri élőlényeket találhat, miközben ezt a tevékenységet végzi.


Rengeteg hely van, amelyek segítségével különféle tájakat láthat, amelyeket máshol nem találhat. Különféle korallzátonyok és egzotikus, imádnivaló halak találhatók.


Az egyik hely, amelyet nem szabad kihagynia merüléskor, hogy először meglát egy japán hajót, amely elsüllyedt a második világháború alatt. Ez bizonyítja, hogy ennek a turisztikai övezetnek igen értékes történelme van.


Kezdőknek, akik szeretnének ezzel a tevékenységgel foglalkozni, erősen ajánlott az ott lévő oktatók segítségét igénybe venni. Búvárfelszerelést is bérelhet olyan helyen, ahol meglehetősen olcsón biztosították.


2. Napkelte nézése


A napkelte az Amed Beachen a látogatók által leginkább várt időpont. Mert az a hely, amely közvetlenül a keleti horizontra néz, ez a hely a legjobb hely a élvezethez. Ne hagyja ki ezt a pillanatot, és készítse elő fényképezőgépét.


3. Horgászat


A horgászat olyan tevékenység, amelyet a családjával együtt kell végeznie. Bérelhet horgászcsónakot, hogy elérje a legjobb horgászhelyeket.


Olcsó szállás az Amed Beach környékén


Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand


Ha szeretne néhány napos vakációt eltölteni az Amed Beach környékén, akkor erősen ajánlott az éjszakát valamelyik közeli fogadóban tölteni. Különösen azoknak az utazóknak, akik nem hoznak magánjárműveket, és szeretnék élvezni a gyönyörű napfelkeltét, béreljék az alábbi fogadók egyikét, mert a hely meglehetősen közel van a strandhoz.


1. Bali jógi


Ha közepes költségvetéssel tölti el az éjszakát a strand közelében, csak irány a Bali Yogi. Az egyik legközelebbi szállás a strandhoz, ráadásul barátságos áron, éjszakánként 110 000 IDR-től.


2. Pancha szálló


Nem messze ettől a gyönyörű strandtól, van egy hostel, amely elég kényelmes ahhoz, hogy éjszakai eltöltésre is lehessen használni. Az 1 kilométerre található Pancha Hostel sok utazó számára készteti ezt a helyet, amelynek éjszakánkénti ára 130 000,00 IDR-től kezdődik.


3. Lucky Paradise bungalók


Ha egy olyan bungalóban szeretne megszállni, amelyből közvetlen kilátás nyílik a tengerre, látogassa meg a Lucky Paradise Bungalows-t. Egészen komplett létesítményekkel rendelkezik, amelyek miatt látogatói sokáig otthon érzik magukat. Az éjszakánkénti árak 150 000,00 IDR-től indulnak.


4. Bali Villa csomagok


Az egyik villa, amelyet erősen ajánlunk, ha családjával nyaral a tengerparton, a Pakel Bali. Közvetlenül a tengerre néz, ami annyira gyönyörű, így könnyen láthatja a napfelkeltét erről a helyről. A kínált ár Rp-től indul. 270 000,00.


Az Amed Beach szolgáltatásai rendelkezésre állnak


Az Amed Beach varázsa, Bali víz alatti szépségével teli strand


Ez a strand a búvárok egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Az itteni létesítményekben minden bizonnyal búvárfelszerelés bérelhető, ha nem hozod otthonról.


Ezen túlmenően, a nagyon tiszta strand miatt a látogatók nagyon jól érzik magukat ezen a helyen. Sőt, néhány olyan fürdőszobát is kihasználhat, amelyek már elég tiszták a látogatók számára.


Ez az információ az Amed Beachről, amely annyira elbűvölő tengeri turizmusával. Ha Bali szigetére szeretne nyaralni, akkor erősen ajánlott, hogy ezt a strandot felvegye a meglátogatandó turisztikai látványosságok listájára. Remélhetőleg a fenti információk a legjobb tervet nyújtják Amed Beach-en.
Bejegyzés megtekintések:
13Source link : indo.jawaban.live

Comments