Az iPhone 14 Pro GPS pontossága az új hardverfrissítéssel javult

Az iPhone 14 Pro GPS pontossága az új hardverfrissítéssel javult
,Az iPhone 14 Pro GPS pontossága az új hardverfrissítéssel javult


idealt.com — Az iPhone 14 Series a Far Out esemény során került piacra, számos meglepő frissítéssel a felhasználók számára. E fejlesztések között a GPS is nagy keresletet mutat, és az Apple továbbfejlesztette.


Az Apple műszaki adatai szerint az új iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max támogatja a kétfrekvenciás GPS-t a pontosabb helykövetés érdekében. Az Apple Watch Ultra ezt az új hardvert is alkalmazza, hogy javítsa a helymeghatározás képességét, függetlenül attól, hogy a lefedettséget milyen mértékben érinti.


Az iPhone 14 Pro GPS pontossága az új hardverfrissítéssel javult


Az Apple Watch Ultra-hoz hasonlóan az iPhone 14 Pro modellek is képesek fogadni a GPS műholdak jeleit, amelyek a régi L1 frekvencián és az újabb, modernebb L5 frekvencián működnek, amely a sebesség és a pontosság szempontjából optimális.


Az L5 műholdak kifinomultabb és nagyobb teljesítményű jelet biztosítanak, amely hatékonyabban képes áthatolni az akadályokat, például épületeket és fákat, mint az L1 jelek. A két jelfrekvencia kombinálásával az iPhone 14 Pro modell javítja a helymeghatározás pontosságát az alkalmazásokban – általában a Mapsben.


Júniusban az Egyesült Államok kormánya bejelentette, hogy 17 műhold kering L5 jeleket. Eszerint az L1-gyel kombinálva az L5 „a világ legfejlettebb polgári GPS-jelét fogja biztosítani a felhasználóknak”. Azonban annak ellenére, hogy az L5-öt 2010 óta adják ki, az Egyesült Államok kormánya továbbra is „előaktívnak” tekinti.


Az iPhone 14 Pro GPS pontossága az új hardverfrissítéssel javult


Az Apple műszaki adatai szerint a szabványos iPhone 14 és iPhone 14 Plus nem támogatja a kétfrekvenciás GPS-t. A négy iPhone 14 modell továbbra is támogat más navigációs rendszereket, köztük a GLONASS-t, a Galileo-t, a QZSS-t és a BeiDou-t. Mit gondol az Apple megnövelt GPS-pontosságáról? Kérjük, hagyjon megjegyzést alább, hogy megosszák mindenkivel.
Bejegyzés megtekintések:
6Source link : indo.jawaban.live

Comments