Az opciók nyitva tartásával a kriptográfiai piac egy másik vadállattá fejlődik

Az opciók nyitva tartásával a kriptográfiai piac egy másik vadállattá fejlődik
,



idealt.com — Az opciós kereskedési volumen nőtt a globális kriptotőzsdéken, és az intézményi befektetők egyre gyakrabban kereskednek kriptoopciókkal, hogy fedezzék téteiket egy bizonytalan környezetben.


Míg a kriptopiac továbbra is botladozó állapotban van, az opciós kereskedés a most zajló viharban ezüstréteget jelent.


Az opciók nyitva tartásával a kriptográfiai piac egy másik vadállattá fejlődik


Az opciós kereskedési volumen nőtt a globális kriptotőzsdéken, és az intézményi befektetők egyre gyakrabban kereskednek kriptoopciókkal, hogy fedezzék téteiket egy bizonytalan környezetben, miközben még a Bitcoin bányászai is kereskedési stratégiákat keresnek, hogy megkíséreljék feltérképezni az utat a teszteletlen vizeken.


Ennek a tendenciának a hatása már most is jól látható. A hónap elején egy csalódást keltő második negyedéves eredményjelentésben a Coinbase (COIN) kriptotőzsde-óriás a származékos termékekre fókuszáló platformokra migráló kereskedőket említette a kereskedési volumen csökkenésének okaként. A Coinbase csökkenő volumene a cég bevételének 30 százalékos csökkenéséhez vezetett, ami a legtöbb elemző becslése alatt van.


Ez a tendencia a kriptopiac természetes szelekción keresztüli fejlődéséről tanúskodik, a mutációk valószínűleg folytatódni fognak. Egyes ígéretes makrogazdasági jelek ellenére az egész világon megugró infláció és a fenyegető globális recesszió az évtized második felére is kiterjesztheti a kriptotélt. A túléléshez a kriptopiacnak a kereteken kívül kell gondolkodnia, és nyitva kell tartania a lehetőségeket.


Ennek során nagyon fontos emlékezni a kriptoopciós kereskedés viszonylagos gyermekkorára, és ezzel együtt a hatalmas növekedési potenciálra is. Amint az EDG vezérigazgatója, Chris Bae megjegyzi, a kriptoopciók kereskedési volumene „még nem érte el a j-görbét az elfogadás és a növekedés tekintetében”.


Jelenleg a hangsúly továbbra is a „kék chipes” kriptoeszközök szűk készletén, nevezetesen a Bitcoinon (BTC) és az Ethereumon (ETH) áll, és sok kereskedő fedezi pozícióit a várva várt piaci fejleményekre, például a „beszédű Ethereum blokkláncra”. Hamarosan megtörténik. ', ami azt jelenti, hogy a jelenlegi Ethereum Mainnet csatlakozik a Beacon Chain tét-ellenőrzési rendszeréhez, ami az Ethereum próbája végét, és a tét-bizonyításra való teljes átállást jelzi. Az ilyen piaci mozgási események azonban ritkák.


A növekedés két helyről valószínű. Először is, ezek az eszközök általában a kereskedési volumen nagyobb hányadát teszik ki. Az Enhanced Digital Group (EDG) struktúratermék-szolgáltatója szerint a Bitcoin opciós kereskedés jelenleg a nyitott származtatott ügyletek mindössze 2 százalékát teszi ki a kriptovalutákkal kereskedõ tõzsdéken, amelyek piaci felsõ határa körülbelül 462 milliárd dollár.


A vezető digitális eszközök jogi státuszára vonatkozó szabályozási egyértelműség és a tőzsdén kereskedett alapokba (ETF) való felvételük engedélyezése a szükséges katalizátorok a növekedés beindításához. Ahogy az EDG mennyiségi fejlesztője, Marcin Maksymiuk nemrég kijelentette: „Ha az összes hasonló termékre gondol [S&P 500] mások közé tartozik [dana yang diperdagangkan di bursa], SP Minis stb., láthatjuk, hogy a bitcoin opciók megduplázták a növekedést előttük. ."


Sajnos a szabályozási szkepticizmus ezen a területen továbbra is fennáll, mivel a SEC a közelmúltban elutasította a Grayscale's Spot ETF alkalmazását, annak ellenére, hogy a vállalat átfogó erőfeszítéseket tett a jóváhagyás elnyerésére. A spot bitcoin ETF jóváhagyásának hívei azzal érvelnek, hogy a termék olcsó és elérhető módot kínál az egyének és intézmények számára a bitcoinba való befektetésre.


A jóváhagyásokkal kapcsolatos optimizmus nőni kezdett, miután tavaly ősszel számos bitcoin határidős alapú ETF-et jóváhagytak, és az év elején két további határidős ETF jóváhagyást is jóváhagytak az 1934-es értékpapír-tőzsdei törvény értelmében, amely szerint az azonnali bitcoin ETF-eket is benyújtották.


Amiért megéri, a Grayscale tiltakozott amiatt, hogy következetlen a bitcoin határidős ügyleteken alapuló ETF-ek jóváhagyása, de nem engedélyezi azokat a mögöttes befektetés alapján. Személy szerint úgy gondolom, hogy a Bitcoin-alapú spot ETF-ek mindenképpen zöld utat kapnak. Ez csak a „mikor” kérdése, nem a „ha”, és amikor ez megtörténik, a Bitcoin és más kriptoeszközök piaci kapitalizációja buborékolni fog, tovább serkentve a keresletet és a befektetéseket, ahogy a veszteségtől való félelem folytatódik.


Másodszor, a piac valószínűleg számos digitális eszközhöz köti majd az opciókat, nem csak a BTC-hez vagy az Etherhez. Ez nemcsak a kevésbé hagyományos kriptovalutákat, mint például a Cardano vagy a Solana, hanem a digitális eszközök széles spektrumát is jelenti, legyen szó NFT-ről vagy – hosszú távon – tokenizált eszközökről, az áruktól az ingatlanig, egy nyerő digitális infrastruktúra, amely még nem jött létre. . Ha azonban ez megtörténik, nem csak a digitális eszközök piacán fogunk csapni, hanem digitális eszközök ökoszisztémájában fogunk élni.


Röviden, a kriptoopciók növekedése számos tényező konvergenciáján múlik, ideértve a technológiai fejlesztéseket és a merész szabályozási lépéseket, nem csak a hirtelen piaci sokkoktól. Mivel a piac idővel elhárítja ezeket az akadályokat, nincs mentség azokra az opciókra, amelyek nem fedik le a kriptokereskedelem piacának 70 százalékát.


A Bit.com-nál úgy gondoljuk, hogy az opciós kereskedés segíthet némi szelet visszahozni a kriptoipar vitorlájába – ezért egy új, kategóriájában legjobb USD opciós kereskedési alapszolgáltatást indítunk el felhasználóinknak, lehetővé téve számukra, hogy profitot tudjanak hozni. a különböző piacoknak való kitettség és a köztük lévő kockázatok fedezése, ahogy kívánják.


Ez az új szolgáltatás a Bit.com azon hitét tükrözi, hogy a természetes szelekció nem a legerősebb játékosokat jutalmazza, csak a leginkább alkalmazkodóképeseket. Nem ez az első eset, hogy kriptográfiai gyászjelentéseket robbantanak fel. Kétségtelen, hogy jön a tél, de a kriptoipar nem fog meghalni. Egyszerűen hibernált állapotba kerülünk, és nagy valószínűséggel teljesen más vadállatként fogunk megjelenni.




Bejegyzés megtekintések:
4



Source link : indo.jawaban.live

Comments