Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája

Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája
,idealt.com — Batu Belig Beach Kerobokan egy gyönyörű strand, amely elkényezteti a látogatók szemét. Gyönyörű barna homokos strand, mint a legjobb hely a naplemente élvezetéhez Bali szigetén.


A Batu Belig Beach a turisták által előfizetett szigeten található, nevezetesen Badung Balin. Ez a turisztikai hely nem annyira ismert a helyi és a külföldi turisták körében.


Nem szabad azonban alábecsülni ennek a helynek a szépségét. Nem rosszabb, mint más bali strandok, ennek a helynek gyönyörű varázsa van, amely olyan erős, mint a Kuta Beach.


Ennek a turisztikai helynek megvannak a maga előnyei, amelyek felkelthetik érdeklődését, amikor meglátja. A Balin élők már ismerik és felismerik ennek a strandnak a szépségét, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.


Sok információra van szüksége, ha még mindig kíváncsi erre a helyre. Íme néhány információ, amit tudnia kell erről a turisztikai helyről.


A Batu Belig strand látnivalói


Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája


1. Nem sok turista


Nem mindig rossz, ha nem zsúfolják a turisták. Pontosan azért, mert nincs zsúfolt, nyugodtan érezheti magát a tengerparton nyaralva. Nagyon nehéz ilyen szenzációt szerezni, ha turisztikai látványosságokban nyaral, különösen az Istenek szigetén, amely mindig tele van helyi és külföldi turistákkal.


Azok számára, akik az Istenek szigetére érkeznek, és le akarják nyugtatni magukat a tömegtől, ez a hely a megfelelő választás az Ön számára. A kényelmes és gyönyörű légkör otthonosan fogja érezni magát ezen a helyen.


2. Az egyik legjobb szörfözési hely


Ha a megfelelő helyet keresi a szörfözéshez, akkor a Batu Belig Beach a válasz. Ez a hely erős és nagy hullámokkal rendelkezik, így alkalmas vízi sportokra, például szörfözésre.


Kezdőknek nem ajánlott ezen a helyen szörfözni, mert ezen a turisztikai helyen csak tapasztaltabbak tudják meghódítani a hullámokat. A hullámok nagyobbak, mint a Legian Beach és a Kuta Beach, így nagyon veszélyes lesz a kezdő szörfösök számára.


3. Az egyik legjobb hely a naplemente és a napkelte megtekintésére


Nem kell megzavarodnia, ha megfelelő helyet szeretne találni a naplemente vagy a napkelte megtekintéséhez, mert ezen a strandon mindkettőt láthatja. Ez a turisztikai hely valóban nagyon stratégiai e két látnivaló megtekintéséhez.


Ha meglátja a naplementét vagy a napfelkeltét ezen a helyen, akkor igazán élvezni fogja. Ezért sok randevúzó fiatal nő eljön erre a strandra, hogy romantikus kilátást lásson, amely nem kevésbé szép, mint a Kuta Beach.


Cím, útvonal hely és jegyárak a Batu Belig strandra


Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája


Nem nehéz megtalálni ennek a turisztikai helynek a helyét. A Batu Belig Beach Seminyak Petitenget strandja és a Kayu Putih strand között található. A helyszín nem messze van Bali számos híres helyétől, mint például a Potato Head Beach Club és a Woo Bar Seminyak.


Ha a Kuta strand környékéről indul, körülbelül fél órát vesz igénybe. Ha a Ngurah Rai nemzetközi repülőtérről indul, körülbelül egy órát vesz igénybe az utazás. A hely könnyebb megtalálása érdekében javasolt a Google Térkép használata.


Nem kell aggódnia a belépő ára miatt, mert a Badung turisztikai helyén való játékjegy ára nulla rúpia vagy ingyenes. A legtöbb természeti látnivaló, különösen Indonézia strandjai ingyenesek.


Azonban olyan pénzeszközöket is elő kell készítenie, mint például a parkolási díjak, ha saját járművét viszi magával. A kétkerekű járművek parkolási ára Rp. 2000,00, négykerekű járművek esetében pedig Rp. 5000,00. Ezen kívül vannak olyan költségek is, mint a nyilvános illemhelyek.


Érdekes tevékenységek a Batu Belig strandon


Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája


1. Szörfözni


Az egyik vízi sport ezen a strandon a szörfözés. A hely nagyon alkalmas szörfözésre, így ez a hely Indonézia egyik legjobb szörfözési helye. Ezért sok tapasztalt szörföst talál ezen a helyen.


Erősen ajánlott szörffelszerelést hozni, ha játszani szeretne. Csak néhány kölcsönző és szörfbolt található, így az árak biztosan meglehetősen magasak lesznek.


2. Napozás


Furcsa, ha az ember nem napozik az Istenek Szigeti tengerparti nyaralása közben. Ha szeretné még szebbé varázsolni bőrét, amíg megbarnul, akkor ne habozzon napozni ezen a turisztikai helyen.


Ne felejts el hozni egy szőnyeget és fényvédőt, hogy ne kelljen másikat vásárolnod, ha ott vagy. Sok külföldi turistát is talál, főleg nőket, akik napoznak ezen a strandon, hogy szépítsék bőrszínüket.


3. Lovaglás


Az egyik dolog, amit más strandokon nem tehet meg, az a lovaglás. Ez a strand lovaglási szolgáltatásokat kínál, ami minden bizonnyal nagyon izgalmas lesz.


Ez a tevékenység a strand ikonjává is vált, mert sok helyi és külföldi turista nagyon szereti. A számok nem túl nagyok, így sorba kell állni ahhoz, hogy az Istenek Szigetének egyik legszebb strandjának szélén élvezhesse a lovaglást.


4. Sárkányok játéka


A sárkányrepülés igazán szórakoztató. Azonban ki kell próbálnia a sárkányrepülés érzését a Batu Belig Beach partján.


A sárkányok minden bizonnyal olyan magasra repülhetnek, amikor a tengerparton játszanak, mert nagyon erős a szél. Ezt a játékot barátaival vagy családjával játszhatja, hogy még izgalmasabbá tegye az ünnepeket. A strand közelében számos üzletben vásárolhat sárkányokat.


5. Játssz Sandot


Ez a tevékenység nagyon alkalmas arra, hogy gyermekei játsszák, miközben nyaralnak ezen a turisztikai helyen. A homok ezen a strandon nagyon puha és sima, így nagyon biztonságos a gyerekek számára.


Strandröplabdázhat is, ami nem kevésbé izgalmas, mint a szörfözés. Más turistákhoz is csatlakozhatsz, ha nem viszel magaddal felszerelést a strandröplabdázáshoz.


6. Látogassa meg Balin a híres társalgóhelyeket


Ennek a gyönyörű strandnak a helye nem messze van néhány híres szórakozóhelytől, mint például a Potato Head Beach Club és a Woo Bar Seminyak. Ez a hely mindig zsúfolt látogatókkal minden nap. A kínált menü is nagyon finom.


Sok emberrel találkozhat a világ minden tájáról, mert ez a hely a külföldi turisták körében is nagyon népszerű. Ahhoz azonban, hogy erre a helyre menjen, meglehetősen nagy alapot kell készítenie, mert az általa kínált menü meglehetősen drága.


Olcsó szállás Batu Belig Beach környékén


Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája


1. Paragon Suites & Resort


Ez a fogadó nagyon stratégiai helyen található, mivel éttermek és bevásárló helyek közelében található. Az éjszakánkénti tartózkodás ára ezen a helyen 300 000,00 IDR-től kezdődik.


Számos szolgáltatást kap, például wifit, 24 órás szobaszervizt, nagy parkolót és másokat. A hely nagyon modern, így kényelmesen fogja érezni magát ezen a helyen.


2. Danoya Private Luxury Residences


Ezt a helyet Balin Seminyak területén találja. Ez a hely egy bérelhető villa modern és nagyon szép kialakítással. Az árak éjszakánként ezen a helyen Rp-tól kezdődnek. 1 300 000,00.


Számos szolgáltatást kap, például wifi, étterem, medence és mások. A kapott felszereltség a bérelt villa típusától függ.


3. Az Akasha


Ez a fogadó Balin, Seminyak területén található. Az árak éjszakánként ezen a helyen Rp-tól kezdődnek. 850 000,00.


Számos szolgáltatást kap, mint például fürdőszoba, AC, wifi és mások. Ennek a fogadónak a kialakítása meglehetősen modern, így kényelmes lesz itt maradni.


4. Hotel Brownfeather


Ez a fogadó Balin, Badung körzetében található. Az árak éjszakánként ezen a helyen Rp-tól kezdődnek. 550 000,00.


Számos nyilvános létesítmény található, például medence, kert, wifi és mások. Ez a hely nagyon kényelmes és alkalmas családok számára.


A Batu Belig Beach Bali létesítményei


Batu Belig Beach Bali, gyönyörű tengerpart, naplemente panorámája


A turisztikai hely felszereltsége meglehetősen megfelelő. Néhány nyilvános létesítmény, például parkolóhelyek és nyilvános WC-k szintén jó minőségűek. Ezen kívül van néhány klassz kávézó a strand területén, ahol barátokkal vagy családdal lóghat.


Ezen kívül több szuvenírbolt is található, ahol meglehetősen olcsón árulnak balinéz árukat. Ebben az üzletben ajándéktárgyakat vásárolhat, mert a kínált tárgyak meglehetősen komplettek. Vásárolhat ruhákat, karkötőket, fürdőruhákat, sarongokat és különféle egyéb ajándéktárgyakat.


A fenti információk egy része elegendő ahhoz, hogy kielégítse kíváncsiságát. Ezért látogasson el a Batu Belig strandra, miközben nyaral az Istenek szigetén. Ne felejtse el meghívni barátait vagy családját, hogy még izgalmasabbá tegyék az ünnepeket. Készítsen elő teljes alapokat és készleteket is, amikor meglátogatja ezt a strandot.
Bejegyzés megtekintések:
8Source link : indo.jawaban.live

Comments