Blokkolja az internetes figyelemelvonást, és maradjon fókuszban a D Control segítségével

Blokkolja az internetes figyelemelvonást, és maradjon fókuszban a D Control segítségével
,idealt.com — Nem titok, hogy a vállalkozók gyakran küzdenek zavaró tényezőkkel. Ez átok az emberek számára, akik maguknak dolgoznak, mert az idő szó szerint pénz, ha te irányítod a munkát.


Mivel nagyon sok online dolog eltereli a figyelmét, szüksége van valamire, ami segít elzárni a zajt, és az aktuális feladatra összpontosítani. Persze egy zajszűrős fejhallgató segíthet egy kicsit, de nem tudja elhallgattatni az internetet. D vezérlés lehet.


Blokkolja az internetes figyelemelvonást, és maradjon fókuszban a D Control segítségével


A Control D egy egyérintéses termelékenységi megoldás, amely segít eligazodni a digitális világban anélkül, hogy a zavaró tényezők folyamatosan elvonnák a figyelmét. Ez egy egyszerű eszköz, amellyel visszaveheti az irányítást digitális élete felett, és javíthatja napi teljesítményét. A fokozott biztonság és teljesítmény révén gyorsabban böngészhet a hirdetések blokkolásával és a tartós behatolási támadások elnémításával.


A Control D segítségével termelékenységi ütemterveket hozhat létre és valósíthat meg az Ön és otthona többi felhasználója számára. Olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével gyermekei a házi feladatukra összpontosíthatnak, és elkerülhetik a káros webhelyeket, és akár tíz eszközön is beállíthat vezérlőket.


Minden eszköz más-más szabályokat kínál, lehetővé téve egyedi böngészési profilok létrehozását a család összes eszközéhez egy fiók alatt, így nem kötnek a gyerekek szabályai.


Ezzel a speciális tervvel korlátlan használatot, 15 natív szűrőt, számos harmadik féltől származó tiltólistához való hozzáférést, 10 000 egyéni szabályt, valamint több mint 300 szolgáltatás letiltásának lehetőségét kapja. Ez egy olyan kiigazítás, amelyet nehéz elérni a versenytársaktól, bárhová néz.


Tudja meg, miért kapott a Control D tökéletes 5 csillagos értékelést a Product Hunt-on. Korlátozott ideig 66 százalékos, 120 dolláros kedvezménnyel, mindössze 39,99 dollárért kaphat ötéves Control D-előfizetést.
Bejegyzés megtekintések:
9Source link : indo.jawaban.live

Comments