– Dudálj Jézusért. A Save Your Soul' sötét szatírát talál egy gyalázatos nagy templomban

– Dudálj Jézusért. A Save Your Soul' sötét szatírát talál egy gyalázatos nagy templomban
,IDhealt.com – Rövidfilmből filmmé alakítva,Jézusnak hangzik. Mentsd meg a lelkedet” mutatja be a nagyítási folyamat feszültségét – – ahogy a helyiségek haladnak, kicsit könnyednek érezve a választéklap tekintetében.


– Dudálj Jézusért. A Save Your Soul' sötét szatírát talál egy gyalázatos nagy templomban


A hangsúlyos előadások azonban ügyetlenül nézhetővé teszik ezt a halvány szatírát, Sterling K. Brown és Regina Hall, mint a kegyvesztett lelkész és felesége kétségbeesetten tervezgetik a visszapattanást.


– Childs atya, helytállóak a vádak? Brown Lee-Curtis Childs lelkészét már az elején felkérik, miközben a botrány konkrétumait a film jelentős részében szándékosan kétértelművé teszik.


A részletek valójában némileg jelentéktelenek, mivel a könyörtelenül energikus lelkész és felesége, Trinitie (Hall) azon dolgoznak, hogy átalakítsák atlantai megatemplomukat, amely egykor több ezer plébánossal büszkélkedhetett, és húsvét vasárnapján győztes folytatást rendez.


Olvassa el még:Regina Hall és Sterling K. Brown a Sound for Jesus című filmben. Mentsd meg a lelkedet.


Az önzetlenség demonstrációjához hasonló módon a Gyerekek egy narratív csoportot is meghívtak, hogy lehallgató stílusban kövessék végig a folyamatot, annak ellenére, hogy megfelelő számú kínos pillanat van, aminek az idő nagy részében véget érnek. egyenesen beszél a nem látott filmesekkel, kérve őket, hogy hagyjanak ki konkrét anyagokat.


Ez a szerkentyű azt a fajta dolgot képviseli, amit a diákfilmesek használnak, és Adamma Ebo író-főkapitány – aki ikertestvére, Adanne, a sztárok, Daniel Kaluuya és Jordan Peele mellett szállította a filmet –, ebben a konfigurációban eltekinthetett volna tőle. azonban azt a célt szolgálja, hogy rábírja Brownt és Hallt, hogy mosolyt csaljanak az arcokra, miközben a feszültség csak
a manikűrfelület alatt, ahogy látják, hogy birodalmuk elsuhan.


Végül a bázison kívülieknek kifizetett „településre” való utalások közepette útszéli tanításhoz folyamodnak, ami annak a jele, hogy a hatalmasok milyen messzire estek.


Azt is nézik, hogy a gyülekezetek egy másik gyülekezeti műsorba rohannak egy fiatalabb párnak (Nicole Beharie, Bizalom).


A Sundance Filmfesztiválon debütált „Blare for Jesus” nyilvánvalóan az ötletbe fűtött konkrét vallási öltözékek tranzakciós eszméjéről beszél, bemutatva Pastor Childs mutatós ruháit és drága cipőit, mint bizonyítékot azoknak, akik profitálnak. a nyájaikat.


De a filmnek ez a kiterjedtebb aspektusa éretlennek tűnik, és kifejezetten a fókuszpár nehéz helyzetére összpontosít, és különösen arra, hogy Trinitie, hogy a dalt idézzem, milyen mértékben fog kiállni az embere mellett.
Ebben az értelemben a film szilárd kirakatot nyújt Brownnak és Hallnak, miközben megalapozza az Ebo-t, mint egy olyan képességet, amely képes megnézni, ha nem, akkor itt, aki teljesen teljesít.


„Nem vagyok ideális férfi” – vallja be egy bizonyos ponton Childs pastor.


Noha a „Sound for Jesus” nem ideális film, dícsérjétek meg, mert alapvetően érdekes.


„Jézusnak hangzik. Mentsd meg a lelkedet” premierje szept. 2 az amerikai mozikban és a Peacockon. Érett besorolású.
Bejegyzés megtekintések:
3Source link : indo.jawaban.live

Comments