Emelkednek az üzemanyagárak, Pertamina: A jelentések szerint a pertalit- és a napelem-készletek biztonságosak

Emelkednek az üzemanyagárak, Pertamina: A jelentések szerint a pertalit- és a napelem-készletek biztonságosak
,Idhealt.com – Pertamina A Patra Niaga, a PT Pertamina (Persero) Sub Holding Commercial Trading biztosítja a Pertalite és Solar készletek rendelkezésre állását, valamint a benzinkutak felé történő elosztását, hogy a növekvő lakossági fogyasztás közepette optimálisan menjen végbe.


Emelkednek az üzemanyagárak, Pertamina: A pertalit és a szoláris készletek biztonságosak


Vállalati titkár Pertamina Patra Niaga, Irto Ginting folytatta, nem csak a fogyasztást növelve, mondván, hogy a Pertalite és a Solar készletének fenntartása és forgalmazása nagyon fontos, tekintve, hogy jelenleg a fogyasztás 85 százaléka a nemzeti üzemanyag összfogyasztásából származik.


„Jelenleg az állapot kombinációja, nevezetesen az emberek átlagos napi fogyasztásának növekedése, valamint a pertalit és a szolár országos fogyasztásának jelentős része. Ezt az elsöprő szükségletet egyensúlyban kell tartani a rendelkezésre állásával és a Pertaminával


Olvassa el még: Robbanj! Az üzemanyagárak a következő hónapban emelkedni fognak, íme a magyarázatelkötelezett amellett, hogy továbbra is kielégítse ezt az igényt” – értesült Irto közleményében.
Irto azt mondta, hogy a rugalmasság Pertalit állomány és a szeptember 2-i Solar kedvező szinten, a Pertalite a 18 napos szinten, a Solar a 20 napos szinten van, és még mindig gyártják.


A termelési folyamatot a downstreamtől a benzinkutak üzemanyagkészletének elérhetőségéig a Pertamina Integrated Enterprise Data and Center Command (Piedcc) is folyamatosan, valós időben figyeli.


„A Piedcc-n keresztül a Pertamina megteheti a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy biztosítsa az üzemanyagkészletek rendelkezésre állását, amíg azok el nem érik a benzinkutakat. Például egy benzinkútnál elfogyott a készlet, elterelhetjük az elosztást, és a benzinkutat kiemelten kezeljük, ne féljenek lakók lenni, és arra kérünk benneteket, hogy ne vásároljanak túlzottan” – mondta.


Ebből az alkalomból az Irto is fellebbezett, hogy a Pertalitet és a Solart, amelyek a támogatott üzemanyagok, a jogosultak fogyasztsák. Emiatt a Pertamina Patra Niaga továbbra is együttműködik az emberekkel, a kormánnyal és minden féllel a Pertalite és a Solar felügyeletét illetően.


„A remény az Pertalit és Solar jogosan élvezik a rászoruló emberek. Ha visszaélésre vagy csalásra utaló jeleket tapasztalnak, a lakosok közvetlenül jelenthetik a hatóságokat” – tette hozzá Irto.


Olvassa el még: Hogyan fektess be bankokba egyszerűen és praktikusan


Korábban a kormány a Pertalite literenkénti árának emelését hirdette meg a jelenlegi 7650 Rp-ről 10 000 Rp-re, amikor a gázolaj támogatott ára a jelenlegi 5150 Rp-ről 6800 Rp lett.


Nem csak a Pertalite és a Subsidized Solar, a Pertamax üzemanyagárak is literenkénti 12 500 Rp-ről 14 500 Rp-re emelkedtek.
Bejegyzés megtekintések:
8Source link : indo.jawaban.live

Comments