EREDETI VIDEÓ VIRÁL: 10 éves Chrisland iskolás lány és férfi diák

EREDETI VIDEÓ VIRÁL: 10 éves Chrisland iskolás lány és férfi diák
,idhealt.com – Chrisland iskolás lány videója – döbbentünk rá, amikor végignéztünk egy vírusvideót, amely egy 10 éves lányról készült a Lagos Chrisland Schoolból, akit állítólag egyéni fiútanulók gyűjtöttek Dubaiban. Az iskolás fiúk, akik állítólag a lányt r&pelték, felvették a demonstrációt, és a videót közzétették a közösségi oldalakon.


Egy jól ismert zenei vezető, Ubi Franklin barátja 10 éves kislányaként azonosította az áldozatot.


Franklin szerint a lány azok között volt, akik a Chrisland School képviseletében képviselték a dubai versenyen az esemény időpontjában.


Hogyan nézhetek meg egy videót a Chrisland iskolás lányról


A Google stratégiája miatt nem tudjuk átvinni a chrislandi hallgatókról készült videót erre az oldalra, de a videót megtekintheti, ha csatlakozik Telegram Csoportunkhoz, ahol a teljes videót átvitték.


A nigériait óva intették a chiId p0rn0graphy képeinek megosztásától


Miután a Chrisland School Studentsről készült videó internetes szenzációvá vált, a nigériaiakat figyelmeztették arra, hogy a chiId p0rn0graphy képeinek megosztása olyan bűncselekmény, amely 14 éves börtönbüntetést von maga után Nigériában.


Időközben egy 10 éves kislány édesanyja elmondta, hogy lányát kénytelen volt részt venni a dubai utazáson.


Lagos állam kormánya kérte az iskola bezárását, hogy kivizsgálható legyen az „állítólagos szexuális brutalitási ügy”.


Az internetre felkerült felkapott videóban a lány édesanyja azt állítja, hogy kislányát elaltatták a diáklányok, és titkolózással vádolta meg az iskola vezetőségét.


A Chrisland Schools adminisztrációja azonban, amely több alapvető és középiskolát működtet Lagosban, tagadta, hogy bármiféle bázison kívüli tevékenységet folytatna, mondván, hogy komolyan veszi a gondoskodási kötelezettségét, és együttműködne a hatóság által felállított bármely kéréssel.


Amint azt az iskola jelezte, az „Igazság vagy mersz” forduló volt, amely az Iskolai Világjátékokon részt vevő 76 diákból ötöt dolgozott ki valahol a március 8. és 14. közötti tartományban.


Azt mondták, hogy felvilágosították szüleiket a „helytelen magatartásról”, és a diákokat az iskola szabályzata szerint feljelentették.


A 10 éves lány édesanyja azonban azt mondta, hogy először nem tájékoztatták a történtek súlyosságáról, valószínűleg máskor jött rá, amikor egy másik szülő felhívta a figyelmét az interneten felkapott videóra, ami azóta is széles körben megosztva a különböző közösségi médiában.


Amikor kikérdezte a lányát, rájött, hogy a lánynak azt mondták, hogy ne beszéljen a Dubaiban történtekről; – A lányom csendben ment tovább, és nem tudott beszélni.


A lányt most felfüggesztették az iskolából – mondta az anya.


A lagosi állam törvényei értelmében tilos kiskorúak részt venni az s3x-ben, és a hatóságok azt mondták, hogy gondoskodnak arról, hogy elegendő klinikai és pszichológiai támogatást kapjanak.


A Lagos állam kormánya szerint minden olyan kép, amelyen kifejezetten nyíltan és közvetlenül szerepel egy gyermek – beleértve a „szállítást, terjesztést, megszerzést vagy birtoklást” is – 14 év börtönbüntetést kapott.


A végső szó


Köszönöm, hogy a végéig elolvastad ezt a cikket. Ne felejtse el mindig megosztani ezt a webhelyet minden barátjával, és mindig járjon el következetesen az idhealt.com oldalon.
Bejegyzés megtekintések:
3Source link : indo.jawaban.live

Comments