Ez az online platform segít az embereknek ingyenesen megtalálni az igazságot másokról

Ez az online platform segít az embereknek ingyenesen megtalálni az igazságot másokról
,idealt.com — Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználókat olyan információk megtalálásában, amelyek esetleg nem állnak rendelkezésre a közösségi platformokon


Az internet hatékony eszköz az emberekről szóló információk megkeresésére. Többet megtudhatunk róluk közösségi média fiókjaikból, régi fotókat találhatunk róluk a Google-on, sőt bárkit megkereshetünk, akit ismernek, és megkérdezhetjük, hogy néznek ki személyesen.


Azonban nem mindig könnyű kideríteni, hogy ki is valójában. Mivel rengeteg böngészhető webhely, közösségimédia-fiók és online profil áll rendelkezésre, néha nem vagyunk biztosak abban, hogy amit látunk, az az igazság, vagy csak egy gondosan kidolgozott nyilvános személy.


Szeretné tudni, hogy új ismerősei azok, akiknek mondják magukat, vagy többről van szó, mint amilyennek látszik? Ha igen, akkor a legjobb módja annak, hogy megtudja, kik is ők valójában, és mik a szándékaik, egy gyors internetes keresés egy ingyenes emberkereső segítségével. Unmask.com az egyik ilyen eszköz.


Ez az online platform segít az embereknek ingyenesen megtalálni az igazságot másokról


Ahogy a neve is sugallja, ez az eszköz célja, hogy segítse a felhasználókat olyan információk megtalálásában, amelyek esetleg nem állnak rendelkezésre a közösségi platformokon. Például valószínű, hogy az új szerelmed soha nem fogja látni a képét a Facebook-oldalán.


Ha bármilyen okból úgy döntenek, hogy visszatartják az apróságot, becsapva érezheti magát, ha évekkel később rájön magának. Egy másik forgatókönyv egy olyan potenciális alkalmazott, akinek büntetlen előélete van, és nem mondanak róla.


Bármi legyen is az oka, ha az információ egy online profilban található (például életkor, iskolai végzettség, foglalkozás), lehet, hogy van egy webhely, amely megadja ezeket az információkat. És még ha nem is rendelkeznek közösségi médiás profillal, be vannak jegyezve a kormánynál, és van valahol egy nyilvános nyilvántartás is ezekkel az információkkal.


Az Unmask.com nyilvános nyilvántartásokat gyűjt kormányzati forrásokból, valamint közösségi adatbázisokból, és ezeket az információkat hozzáférhetővé teszi felhasználói számára. A platform barátságos és könnyen használható felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és gyors keresést egyetlen gombnyomással.


Használhatja például potenciális szeretője telefonszámát, hogy további információkat találjon, például hol élt utoljára, rokonait, és ha vannak ilyenek, a lehetséges bírósági feljegyzések.


Ezután felhasználhatja őket arra, hogy célzottabb kérdéseket tegyen fel, mielőtt elkötelezi magát vagy figyelmen kívül hagyja őket. Ha nem rendelkezik telefonszámmal, a keresés szűkítéséhez használhat más adatokat, például a személy nevét és az utolsó ismert tartózkodási helyét.


Miután megadta a részleteket, a kereső az utasítások segítségével végigvezeti Önt a keresésen. Tegyük fel, hogy James Tylert keresi Charlotte-ból, Észak-Karolinából.


A lista szűkítéséhez az Unmask.com megadja azt a korosztályt, amelybe James Tylered tartozik. Például, ha 20 James Tylerünk van a 30-49 éves korcsoportban, akkor a legfontosabb adatok, például álnevük, címtörténetük és potenciális rokonaik megjelenítésével segít a lista rendezésében. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a megfelelő James Tyler-e van-e, lépjen tovább az Unmask.com teljes jelentésére a teljes keresési eredményekkel.


Talán hallottad már, hogy a tudás hatalom. Akár egy rég nem látott rokont vagy barátot keres, akár egy leendő alkalmazottat keres, manapság soha nem lehet túl óvatos.


Keresése segíthet érdekes dolgokat találni a potenciális kapcsolatokról, mind a szakmai, mind a társadalmi kapcsolatokról, és sok gondtól megkímélheti a jövőben. A legjobb az egészben, hogy az Unmask.com egy ingyenes emberkereső, így egy fillért sem kell fizetnie érte!
Bejegyzés megtekintések:
14Source link : indo.jawaban.live

Comments