Hogyan olvassa el a tőzsdei ajánlásokat keresni

Hogyan olvassa el a tőzsdei ajánlásokat keresni
,idealt.com – Nem egyszer találkoztam olyanokkal, akik súlyos veszteségeket szenvedtek el a tőzsdén. Általában azt kérdezem, hogyan történhet ez meg. A választ gyakran halljuk, mert követjük a részvényekre vonatkozó ajánlásokat.


Úgy gondoljuk, hogy azok, akik részvényt ajánlanak, nem tévednek. De általában azok az emberek, akik követik vagy vásárolni akarnak, és akik hibát tapasztalnak a mintában, követik ezt az ajánlást.


A kérdés az, hogyan követi a részvényajánlatokat, hogy pénzt keressen? Megosztjuk tapasztalatainkat az ajánlások követésével kapcsolatban.


Könnyű részvényajánlások találhatók


Hogyan olvassa el a tőzsdei ajánlásokat keresni


Jelenleg nem nehéz egy részvény vásárlására vonatkozó ajánlást találni. A wa-státustól kezdve a közösségi média státusza, különösen az online webhelyek ajánlásokat is adnak a megvásárolni kívánt egyéb részvényekre.


Mi is azok közé tartozunk, akiknek az ajánlások láttán megvan a mintája, hogy részvényeket vásárolnak. Bárhol, akár az Újságban, akár az alkalmazásban, egyéb szempontok mellett. Mert az egyik alapelvünk, hogy 800 részvény között nagyon nehéz választani.


Olvassa el is : Ezek a feltételek a Forex kereskedésben kezdő kereskedők számára!


Így jobb, ha kapunk ajánlásokat, esetleg tízet, aztán sorra rendezzük őket. Ez a mi folyamatunk a készletek válogatásában az ezen a linken leírt taktikával.


Hiba az ajánlásokat követve


Valójában az egyik dolog, amit néha szórványosan megértenek, az az, hogy az ajánló gyakran már birtokolja az ajánlott részvényt, és alacsonyabb áron vásárolja meg. Főleg a sújtott részvényeknél a vételár említése nélkül.


A jellemzők csak a részvény becenevének említésére korlátozódnak. Ezért azt gondoljuk, hogy ez elég veszélyes. Ne légy olyan biztos benne. Általában az amúgy is magas árakon ragadunk. Ez az első hiba.


A második hiba az, hogy nem érti a stílust vagy az ajánlások felhasználási módját. Vagyis ha aki kereskedőt ajánl, akkor természetesen a részvénynek van kereskedési funkciója. Nem hosszú távú tárolásra.


A kereskedést akkor is az alkalmazott kereskedési stílusból kell látni. Például napi kereskedő, tehát az aznap vásárolt részvényeit kell felhasználnia. Ha hetente, akkor hetente kell használni.


Ellentétben a scalperekkel, ahol a részvényeket csak órákon belül vásárolják felhasználásra. Ha Ön vásárol, akkor egytől több mint egy óráig kell várnia. Miután eladták.


Mások is ajánlják ezt a típust, MPMX vesz 1.300-at, elad 1400-at, stop loss 1200. Ez azt jelenti, hogy ha nem megy le az ár, akkor egy bizonyos áron kell eladni. Ne hagyd békén.


Hasonlóképpen, ha a készlet emelkedik, még ha csak száz rúpiával is emelkedik, akkor is el kell adni. Nem menthető. Mert ha tárolják, akkor lent lehet. Legyen figyelmes, és figyeljen minden ajánlásra.


Olvassa el még: Hogyan fektess be bankokba egyszerűen és praktikusan


Kivéve megint más újságokban. Tegyük fel, hogy az Investor Daily újságot olvastam. Általában egy ilyen ajánlást ad a PBSA, az aktuális ára 300, a cél pedig 350 IDR. Nincs ezzel az ajánlással, de olvasni jó lenne.


Először is, ez nem időkeret. A részvények 350 Rp-ig érvényesek, de ez akár hat hónapig, egy évig is eltarthat. Türelmesnek kell lenned. Ez nem a kereskedőknek való.


Ez még akkor is normális, ha a részvény csökken, mert a fundamentumokat figyelembe véve ismét emelkedni fog. Szükségessé válik alaposan átgondolni, hogyan fakad a természet az ajánlásokból.


Hogyan használjuk a részvényajánlásokat


míg általában a stockbittől és az emiten.com nevű alkalmazástól kapunk ajánlásokat. Mindkettő a havi időszakra szóló részvényvásárlási jellemzőinkhez igazodik.


A stockbit esetében azt választjuk, hogy olyan emberekből származunk, akik fundamentalista típusúak. Általában ajánlást adnak hozzá, megindokolva, hogy miért érdemes ezt a részvényt megvásárolni.


Így amikor mindegyiktől kapunk készletajánlatokat, egyként gyűjtjük őket. Tegyük fel, hogy 10 van, akkor készítünk egy táblázatot, hogy megvizsgáljuk a legjobb alapokat, a legolcsóbb árakat és a legalacsonyabb műszakiakat.


Egyenként kutatunk, hogy ne legyenek végzetes hibák. Mert nem biztos, hogy a megadott ajánlások érvényesek. Ha belefér. Aztán strandolunk három tőzsdét. Több napig, nemhogy hetekig vizsgáljuk a mozgásképességét.


Ha jól érzi magát, kattintson a részvényre. Aztán végrehajtás. A részvény végrehajtásának módja ezen a linken olvasható. Remélhetőleg ez az információ innen származik idealt.com hasznos.
Bejegyzés megtekintések:
12Source link : indo.jawaban.live

Comments