idegen dolgok” Hot News Joseph quinn visszafelé kompatibilisnek nevezte gitárhőseit

idegen dolgok” Hot News Joseph quinn visszafelé kompatibilisnek nevezte gitárhőseit
,


idhealt.com – A Stranger Things szórakoztató műsorvezetője, Joseph Quinn megnevezett néhány előadót, akiket Eddie Munsonként hallgatott, amikor beleszeretett az uber-sláger Netflix-sorozatba – és azt a két ikont is megnevezte, amelyek az ő saját gitárhősei.


idegen dolgok” Hot News Joseph quinn visszafelé kompatibilisnek nevezte gitárhőseit


Joseph Quinn visszafelé kompatibilisnek nevezte gitárhőseit


Quinn-é a sorozat legkésőbbi évadában játszott szerepe tette őt közismertté, a Master Of Puppets-aprító sztárjával az évadzáróban az év legtöbbet vitatott tévés jelenetévé vált.


Egy exkluzív találkozón az új számban fém kalapács, Quinn felfedi néhány legendás banda és dal, különösen, amelyek segítettek neki felkészülni arra, hogy a széles körben imádott, imádnivaló TV-metálossá váljon.


„Hallgattam a Master Of-t Valóság Blacktől Szombat újra és újra” – jegyzi meg. „Master Of Puppets is, Slayer… minden ilyesmi. Ez volt az utam ebbe az egész világba, valóban. A Black Sabbath az én srácaim voltak, és a Led Zeppelin is, de azt hiszem, ők kevésbé fémesek.”


Quinn nemrégiben elárulta, hogy gyerekkora óta gitározik, de megjegyzi Hammernek, hogy „tragikusan alulpróbálták mostanáig”.


"Apám gitározott, nagyapám pedig egy ideig, szóval ezt családként tennénk” – mondja. „Semmilyen formában vagy formavirtuózok sem vagyunk, de összességében megvan a lehetőségünk.”


Arra a kérdésre, hogy kik a személyes gitárhősei, Quinn két őszintén figyelemre méltó névvel válaszol.


„Jimi Hendrix nyilvánvaló egy” – mondja. „Mindig is rendkívül szerelmes voltam belé. A Nirvana volt az első megfelelő zenekari megszállottságom – Kurt Cobain megszállottja voltam, és minden plakátja a falamon volt. Ez egyfajta közhely, de érvényes.”


Noha Quinn részrehajló Eddie-vel, mint személyével és a iránta tanúsított vonzalmával, nem szégyelli beismerni, hogy lényegében a kettő biztosan nem ugyanaz – de ez nem akadályozta meg abban, hogy kapcsolatba lépjen Eddie „kívülálló” státuszával.


Olvassa el még: 2024-ben a szaúd-arábiai „Neom” Smart City megnyílik a nyilvánosság előtt


"Nem sok [alike]," mondja. „Összességében vannak olyan pillanatok, amikor védtelennek, esetleg túlkompenzáltnak érezzük magunkat. Két év késéssel léptem be az iskolámba, úgyhogy azt hiszem, volt egy kis túlkompenzáció. De rendkívül szerencsés voltam, mindig voltak barátaim, és nem éreztem magam kívülállónak.


De általában a karaktereimnél, ha nem adaptálod őket, akkor nem is foglalkozhatsz velük, és ha az egyének nem védtelenek, önmaguk és hitelesek, akkor általában nincs szükséged velük kapcsolatba. Úgy gondolom, hogy határozottan jobban vonzódunk valakihez, aki sértően hibás, mint valakihez, aki állandóan fantasztikus és lenyűgöző lenni.”


Az Eddie Munson karakter valamiféle jelenséget mutatott be, és magát a Metallicát inspirálta Stranger Things témájú árucikkek kibocsátására, és véletlenül egész rajongói trendeket indított el a TikTokon.
Source link : indo.jawaban.live

Comments