John Wen sikertörténet raktáron, Cuan 60% évente

John Wen sikertörténet raktáron, Cuan 60% évente
,IDhealt.comRészvényekbe szeretne fektetni? Ha igen, akkor talán el kell olvasnia John Wen sikertörténetét a következő állományban. Egy fiatal férfi Szumátra földjéről, akinek sikerült fantasztikus nyereséget aratnia részvénybefektetésekből.


A részvények világában élő emberek számára a John Wen biztosan nem idegen név. Ő egy inspiráló figura a millenniumi generáció számára, akik részvénybefektetéssel szeretnének kalandozni.


Ezért ez a cikk megvitatja John Wen profilját, tippjeit és sikertörténetét a részvényekben, valamint az évi 60%-os bevételre vonatkozó stratégiáját. Minden további nélkül itt a történet!


Ki az a John Wen?Kiderült, hogy az a figura, akinek sikerült akár évi 60%-os nyereséget elérnie ebből a részvénybefektetésből, az észak-szumátrai Medan városában született és nőtt fel. Ez az ember, aki még 30 éves sincs, minden bizonnyal példakép a részvénybefektetéssel foglalkozó millenniumi generáció számára.


A tőzsdei munka mellett John Wen maga is aktívan szocializálódik különböző részvénybefektetői közösségekben a közösségi média platformjain keresztül.


Ami még érdekesebb, John a részvénybefektetést is olyan idősektől tanulta, akik először érezték meg a pénz ízét a részvények világában. Sukarto Bujung és Lo Kheng Hong két tanár, akik inspirálták John Went, hogy belépjen a részvénybefektetések területére.


A Kontan.co.id oldalról idézve John Wenről kiderült, hogy lemorzsolódott hallgató a nyugat-jávai bandungi magánegyetemen. A főiskola alatt építész szakon végzett.


Olvassa el még: Was ist die 120-Investitionsregel und wie kann sie Ihnen helfen?


János nyilatkozatából azt mondta, hogy az őrnagy nem volt összhangban az elképzeltekkel. Röviden, rossz irányba érezte magát, és úgy döntött, hogy visszatér szülővárosába, Medan városába.


Miután abbahagyta az egyetemet, John Wen sikertörténete akkor kezdődött, amikor úgy döntött, hogy segít fenntartani a családi vállalkozást. Mivel apja tinédzser korában meghalt, az üzleti ügyek azonnal az anyjához fordultak. Ezen kívül John különféle üzletekkel is próbálkozott, amelyek aztán kudarcot vallottak.


A részvényekbe történő befektetés kezdete


John Wen sikertörténete a Stocksban biztosan nem egy-két nap alatt jön létre. A történet korán kezdődik. Az Ajaib.co.id oldalról idézett John Wen 2012 óta kezdett kalandozni a részvénybefektetések terén. Ekkor John még 20 éves volt.


Ez nagyon fiatal kor, nem? Talán arra vagy kíváncsi, hogyan tud egy 20 éves fiatal fantasztikus profitot elérni.


Mint kiderült, John édesanyjától ismerte a részvények világát, aki történetesen szintén kereskedő volt. Ennek ellenére John más utat akart választani, mint az anyja.


Inkább tőzsdei befektető lenni, mint csak kereskedő. Ezt az motiválta, hogy látta az anyát, aki gyakran csökkentette a veszteséget.


John Wen sikertörténete raktáron


Mondhatni, John Wen sikertörténete a Stocksban akkor kezdődött, amikor elkezdte olvasni Warren Buffet könyvét. Biztos ismeri ezt a nevet, igaz?


Autodidakta módon kezdett tanulni. Ezen kívül John elkezdett olvasni a pénzügyekkel, befektetésekkel és könyveléssel kapcsolatos könyveket is.


Olvassa el még: Hogyan olvassa el a tőzsdei ajánlásokat keresni


Amikor először befektető lett, John úgy döntött, hogy óvatosan vásárolt csak biztonságosnak tartott részvényeket. A banki tevékenységgel foglalkozó cégek részvényeire összpontosít. Az egyik dolog, amit gyűjtött, a BBRI részvényei voltak, amelyek akkoriban akár 30%-os profitot produkáltak.


Útközben megszállottan vásárolt nem kezdő részvényeket, amelyeknek természetesen olcsóbb volt az ára. John egyszer vásárolt részvényeket 4000 dollárért, majd egy évvel később 20 000 dollárért eladta.


Látva, hogy elég nagy a nyereség, folytatta ezt a mintát. Egészen addig, amíg egy napon meg nem tanult egy értékes leckét, hogy az alacsony árak még mindig lefelé eshetnek.


Ebből az esetből sokat tanult, folyamatosan haladt előre, és soha nem adta fel. Volt idő, amikor Johnnak keményen meg kellett küzdenie, hogy ne szenvedjen veszteséget az út közepén.


Ez a hajthatatlan hozzáállás 2017-ben végül meghozta gyümölcsét. A fiatal John Wennek sikerült elérnie, hogy akár évi 60%-os tőkenövekedést érjen el. Hú, olyan klassz igaz?


Tippek a részvények kiválasztásához – John Wen


Azok számára, akik részvényekbe szeretnének fektetni, ezek a John Wen részvények kiválasztására vonatkozó tippek referenciaként használhatók. Tudnod kell, hogy a részvényekbe való befektetés valóban nagy nyereséget hozhat.


Ha azonban nem tudáson és tapasztalaton alapul, akkor valójában veszteséget tapasztalhat. Ezért itt összefoglalunk 4 tippet a részvények kiválasztásához, hogy pénzhez jusson John Wen sikertörténetéből.


Olvassa el még: Hogyan fektess be bankokba egyszerűen és praktikusanEz az első tipp nagyon fontos, különösen azok számára, akik még kezdők, és csak minimális tőkével rendelkeznek. John azt javasolta, hogy válasszon olyan céget, amelynek termékei könnyen érthetők, és nem igényelnek nagy tőkét. A légiközlekedési szolgáltatások helyett szívesebben választja az állati takarmánytermékek készleteit.


Verseny


Ahhoz, hogy utánozhassa John Wen sikertörténetét a részvényekben, óvatosnak kell lennie a cég kiválasztásánál. John azt javasolja, hogy fektessenek be egy olyan vállalatba, amely magas ROE-t és viszonylag alacsony adósságot termel. Általában az ilyen vállalatok jobb haszonkulccsal rendelkeznek.


Menedzsment


Nagyon fontos a cégvezetés ismerete is. Ügyeljen arra, hogy olyan vállalatot válasszon, amely betartja a jó vállalatirányítás (GCG) elveit. A remény az, hogy ezzel a céget hozzáértő és megbízható emberek irányítják.Tippek az utolsó részvény kiválasztásához, John azt javasolja, hogy nézze meg a vállalat PER és PBV értékét. A PER esetében a He több, mint 5-ször aláírja a mércét. Míg a PBV, John olyan cégeket részesít előnyben, amelyek értéke 0,8-szoros alatt van.


Nem kevésbé fontos, hogy olyan cégekbe is fektessenek be, amelyek NAV-ja magasabb, mint a részvény piaci értéke.


Így van raktáron a cikk John Wen sikertörténetéről, amelyet tanulságként és motivációként használhat. Ahhoz, hogy Johnhoz hasonlítsunk, természetesen erőfeszítés, kemény munka és könyörtelen kitartás kell. Remélhetőleg hasznos és inspiráló!
Bejegyzés megtekintések:
14Source link : indo.jawaban.live

Comments