Mangalore Kiss Scandal vírusos videó terjed a Twitteren

Mangalore Kiss Scandal vírusos videó terjed a Twitteren
,Mangalore Kiss Scandal vírusos videó terjed a Twitteren


idealt.comMangalore Kiss Scandal vírusos videó terjed a Twitteren. Connecting Video Scandal Mangalore Kissing Virus Kiszivárgott a Twitteren és a közösségi médiában nemrégiben nyüzsög a legújabb vírusos Mangalore Kissing Video on Social Media Linking Scandal.


Letöltés most


Valóban, ezúttal a legújabb 2022-es vírusról értesülhetsz. Ha érdekel ez a vírusos Mangalore Kissing videó, továbbra is használd az alábbi megjegyzéseket. Egy feltűnően bizalmas egyetem hallgatói által koordinált csókversenyről készült videó készül.


Mangaluru tekintélyes bizalmas egyetemének (Mangaluru College) diákjáról készült őrült videó webszenzációvá vált az interneten. A játékszabályok szerint mindenki előtt csókolóznod kell. Felvették és közzétették a közösségi oldalakon.


Döbbenetet váltott ki a közösségi médiában az egyik rangos, bizalmas egyetem otthoni csókversenyéről készült videócsat. A videót az egyenruhás diákok is megnézhetik.


A diákok és a tanulók is csókolják az ajkukat (diák ajkak puszi), és egy másik diák biztatja őket. A bawatagdei mangalore-i tekintélyes, bizalmas egyetem hallgatói nagy feltűnést keltettek azzal, hogy osztálytársaik előtt csókversenyt rendeztek.


Miután a videó elterjedt az interneten, a mangalore-i rendőrség elkezdett adatokat gyűjteni a videóban szereplő diákokról. Az is kiderült, hogy a rendőrség azt is vizsgálni fogja, hogy használnak-e kábítószert a diákok egy csókversenyen.


Mangalore főiskolai hallgatók csókolóznak


Úgy tudni, a videó a ház egyik szobájában készült. De mi az az írott ház? A hollétéről semmilyen forrásból nem állnak rendelkezésre hatósági adatok. A mangalore-i rendőrség nyomozást indított a videó miatt.


Csókolózó diákok iskolai egyenruhában


Ezenkívül a videón látható diákok még mindig iskolai egyenruhájukat viselik. Ezért a rendőrségnek adatokra van szüksége arról az egyetemről, ahol a hallgató tanul. Az sem egyértelmű, hogy a diák 18 éves vagy annál fiatalabb.


A többi diák biztatása!


Ezenkívül a fickó és a lány csókolóztak a videóban, míg a többi lány tapsolt. A mangalore-i rendőrség állítólag adatokat gyűjtött a videóról, és nyomoz az ügyben. Emellett a rendőrség azt is ellenőrzi majd, hogy a diákok fogyasztottak-e kábítószert a Mangalore-i csókversenyen.


Eredmény


Talán ennyit tudunk továbbadni a közösségi oldalakon található botrányos Mangalore Kissing vírusvideóról szóló adatokról. Bízunk benne, hogy az általunk megadott adatok hasznosak és hasznosak lesznek az Ön keresésében.
Bejegyzés megtekintések:
17Source link : indo.jawaban.live

Comments