Mi az FWB, az FWB rövid magyarázata

Mi az FWB, az FWB rövid magyarázata
,idealt.com – Egynél több ember számára a barátkozás a típussal szemben biztosítja a saját kényelmet. Ahol különféle dolgokat mesélhetsz el vele, és új és más nézőpontot vagy gondolkodási mintát kaphatsz a problémák kezelésében.


Mi az FWB, az FWB rövid magyarázata


Nemcsak, hogy egyesek azt is gondolják, hogy az ellenkező nemmel lógni egyszerűbb és kényelmesebb, mint az azonos neműek barátsága.


Nem csoda, ha egynél több ember tud jó baráti kapcsolatot kialakítani a versus típussal. Sőt, nem kevesen vannak olyan szoros kapcsolatok, mint a barátság.


Azonban a baráti interakciók kényelme a típussal szemben gyakran a normális vagy ésszerű határokon túlmutató élményeket nyújt.


Ebben az esetben egy új valóság jelenik meg a populációban, amelyet gyakran Fwb-nek neveznek. Az FWB a Friend With Benefits szóból származó rövidítés, amely a baráti és a szexuális irányultságú interakciókra utal.


Ez a tény gyakran megtalálható a szabadságot felkaroló külföldi országokban, de mostanra a különböző országok lakosai elkezdték alkalmazkodni hozzá.
Annak ellenére, hogy betartja a szabad interakciót, az FWB-nek megvannak a saját szabályai


fenntartani, hogy az interakciók továbbra is létrejöjjenek, és mindkét fél profitját biztosítsa. Aztán, hogy mik a szabályok, amint arról a Marie Claire webhelyről beszámoltunk, az alábbiakban foglaljuk össze az FWB interakciók megértését és különféle rendelkezéseit.


Ismerje meg az FWB-t


Mielőtt megértené az Fwb egyes rendelkezéseit, először is meg kell értenie, hogy mit jelent az Fwb. Az FWB a Friend With Benefits rövidítése, amely egy férfi és egy nő közötti interakció, amely barátságnak indult, de mára a szexuális tevékenységre irányul.


Más szóval, ez a baráti interakció férfi és nő között kizárólag az örömszerzést szolgálja, minden kötöttség nélkül. Az ezen a szexuális irányultságon alapuló interakciók gyakran elkerülik az érzéseket vagy az érzelmi kötődéseket.


Így a férfiak és a nők nem kötődnek egymáshoz, és az FWB interakciók véget érhetnek anélkül, hogy sértett érzések maradnának. Ebben az esetben több rendelkezés szükséges ahhoz, hogy az FWB ne legyen túl távol, és reményt adjon a jövőre nézve, de még mindig jó baráti kapcsolatokat biztosítson.FWB szabályok: Az érzelmek és az elvárások megtartása


Meg kell őrizni az érzelmeket


A megértés felismerése után több döntés is megtörténik az Fwb interakcióban. Az FWB interakciókban az első követelmény az érzelmek fenntartása.


Ez az egyik fontos dolog, amelyben mindkét félnek, azaz a férfiaknak és a nőknek megfelelően fenn kell tartaniuk érzelmeit. Következetesen ne feledje, hogy az átélt interakciók csak barátok a szexuális élvezettel, mély, kötelező érzések nélkül.Ha az egyik fél babát vagy gyermeket képzel el a jövőben, akkor őszintének kell lennie a másik félhez, hogy össze tudja hangolni a célokat. Ha az Ön FWB partnere nem így gondolkodik, akkor hozza meg a legjobb döntéseket, hogy ne menjen túl messzire az interakció.


Őszintének lenni


A második szabály az FWB-ben az, hogy őszinte legyek. Mielőtt elkezdené az FWB interakciót egy barátjával vagy barátjával, Önnek és partnerének őszintének kell lennie egymással, hogy elkerülje a zavart és a nehéz érzéseket.


Egyezzen meg azzal a céllal, hogy az interakció csak a szexuális élvezetet szolgálja, és nincs további hosszú távú remény. Az őszinteség akkor is szükséges, ha érzelmi érzelmeket kezd el érezni partnere iránt. Az eredeti célhoz való visszatérés olyasmi, amit meg kell tenni, hogy elkerüljük az interakció megszakítását.Nem látni a hosszú jövőt


A harmadik szabály az FWB-ben, hogy ne lássunk hosszú jövőt. Az előző ponthoz hasonlóan, ha FWB interakciót szeretne kezdeni egy barátjával, ügyeljen arra, hogy az interakció pusztán rövid és nem jövőorientált.


Itt Ön és partnere interakcióba kezd, hogy szexuális örömet szerezzen a biológiai szükségletek kielégítése érdekében, ne várjon messzire. Hogy amikor Ön és partnere véget akar vetni ennek, ne legyen konfliktus és bántódás, mert az interakció kötelék nélkül kezdődött.FWB szabályok: Maradjon biztonságban és kerülje a komfortzónát


Biztonsági eszközök használata


Az FWB negyedik rendelkezése a biztonsági berendezések használata. Amikor FWB interakciót folytat barátaival, győződjön meg róla, hogy biztonsági felszerelést használ szexuális tevékenységhez.


Ez nem más, mint a szexuális kapcsolatból eredő terhesség kockázatának visszafogása és ellenőrzése. Így a partnereddel kitűzött céljaid teljesülhetnek, biztonságosabban és biztonságosabban. Ha nem teszi, megnő a terhesség kockázata, és ez megnehezítheti az interakciókat.


Kerülje el a komfortzónát


Az FWB ötödik szabálya a komfortzóna elkerülése. Ebben az esetben tartsa szem előtt az Ön és partnere kezdeti célját az Fwb interakciók folytatásakor. Hogy az interakció ne a hosszú jövőre irányuljon, hanem csak azért, hogy szexuális előnyöket biztosítsanak egymásnak.


Így el kell kerülnie, hogy teljesen kényelmesen érezze magát az interakcióban. Ha nagyon jól érzed magad, hajlamos leszel elzárkózni mások elől.


Ez mindenképpen megnehezíti az interakciós helyzetet. Ezért nyitott szemmel kell folytatnia az FWB interakciókat, hogy elérje más partnereit, akik nagyobb jövőt biztosítanak Önnek.
Bejegyzés megtekintések:
4Source link : indo.jawaban.live

Comments