Nayanthara és Vignesh Shivan Viral teljes videója a Twitteren

Nayanthara és Vignesh Shivan Viral teljes videója a Twitteren
,IDhealt.com – Nayanthara művészt és Vignesh Shiva bollywoodi főnököt kemény kritika érte, miután megállapították, hogy valami törvénytelen dolgot követtek el a Tirupati templom látogatása során. A szerelmesmadár házaspár végül bocsánatot kért.


Nayanthara és Vignesh Shivan


Nayanthara és Vignesh Shivan Viral teljes videója a Twitteren


Az Indian Express elküldésével Nayanthara és Vignesh Shiva ismert, hogy különböző helyekre nyaralnak, amelyek közül az egyik a Tirupati templom.


Mindketten eljöttek Kuli Tirupatiba, hogy házassági áldást kérjenek Istentől. Nayantharát és Vignesh Shivát azonban azzal gyanúsítják, hogy törvénytelen demonstrációt követtek el ott, konkrétan lábbeli viselésével.


A megszerzett adatok alapján Nayanthara és Vignesh Shiva szandált viselt, hogy belépjen a Tirupati templomba.


Ezen kívül Nayanthara és Vignesh Shiva fényképeket is készített a Tirupati templomban. Tilos fényképezni, mivel a Tirupati templom szent helynek számít.


„A cipős házaspárról készült fotók elterjedtek az interneten a közösségi médiában” – áll a The Indian Express hétfői közleményében (2022.13.06.).


A figyelmeztető levél elküldését követően Nayanthara és Vignesh Shiva gyorsan elküldtek egy sajnálkozó levelet Tirumala Tirupati Devasthanamsnak, a kulik adminisztrációs szervezetének.


Olvassa el még:Nayanthara és Vignesh Shivan Viral teljes videója a Twitteren


A levélben Nayanthara és Vignesh Shiva felfedik, hogy azt tervezik, hogy elkapnak a templomban. A megállapodást azonban logisztikai okok miatt törölték.


Ezért Nayanthara és Vignesh Shiva a szabályok betartása nélkül rohantak a Templomba, hogy elnyerjék Isten áldását.


„A gyors fényképezéshez rohanva nem tudtuk, hogy van lábbelink” – áll a levélben.
Bejegyzés megtekintések:
22Source link : indo.jawaban.live

Comments