Teljes videó Inaya Sultana & Ram Gopal Varma Viral Video

Teljes videó Inaya Sultana & Ram Gopal Varma Viral Video
,IDhealt.com – Ha teljesen felfrissülsz a filmekkel és az elterelés univerzumával, akkor átnézhetsz egy tavalyi vírusvideót, ahol a neves filmproducer, Ram Gopal Varma Inaya Sultana színésznővel együtt látható a táncparketten.


Teljes videó Inaya Sultana & Ram Gopal Varma Viral Video


A videó tavaly augusztusban meglepte az internetet, és Varma tüzet kapott az egyes személyek szerint „nem megfelelő” táncmozdulatok miatt. Míg a neten a legtöbb kritika a producert sújtotta, mára ismertté vált, hogy a videó Inaya Sultana számára is problémákat okozott.


Inaya egy új találkozón beszélt az epizódról egy YouTube-csatornán, és elmondta, hogy a vírusos videó negatív hírverése az ő életére is hatással volt. Azt mondta, hogy a családját mélyen megzavarta az egész epizód.


Elmondta, hogy további lehetőségek után kutat a szórakoztató világban, és senkitől sem kapott támogatást, amikor találkozott Ram Gopal Varmával, aki megkereste egy lehetőségért, és meghívta a születésnapi partijára.


Olvassa el még:A bulin lépett táncparkettre a szakértő főnökkel, és akkor még nem tudta, hogy a tánc ekkora felfordulást fog okozni.


Miután a videó négy nap elteltével internetes szenzációvá vált, édesanyja felhívta, és rosszallását fejezte ki a videóval kapcsolatban, és azt mondta, hogy az egész család ideges.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TQMRFYPLp2s[/embed]


Inaya jelenleg a Natarathnalu című filmben játszik, és van még néhány websorozat is a tányérján. Aztán Ram Gopal Varma július 15-én bemutatta a Ladki: Enter the Girl Dragon című harcművészeti filmet, amelyben Pooja Bhalekar játszik.


Olvass tovább :Vírusvideó, Rundon Lee Murder Samms Alabama lövöldözős TikTok Star
Bejegyzés megtekintések:
5Source link : indo.jawaban.live

Comments