Urfi Javed Leak Viral Video

Urfi Javed Leak Viral Video
,Urfi Javed Leak Viral Video


idealt.com – Üdvözlet minden bufi barát, találkozunk az adminisztrátorral, aki mindig elkísér a legfrissebb adatokban. Ebből az alkalomból az adminisztrátor megvitatja az Urfi Javed Leak Viral Video legújabb és érdekes adatait is.


Mindenkinek, akinek nincs a legködösebb ötlete, természetesen végig kell néznie ezt a beszélgetést, hogy ne maradjon le a legfrissebb rendszergazdai adatokról.


Olvassa el még: A https link a gd mediafire_viralgadishijabmontok_Full Video


Urfi Javed legújabb ruha


Urfi Javed Leak Viral Video


Urfi Javed a közelmúltban zúgolódást nyújtott be egy Lakóhely Afridi személy ellen, és azzal vádolta, hogy zaklatta, zsarolta és kompromittálta őt a WhatsApp-on. Kifogásában a színésznő arra hivatkozott, hogy hosszú ideig zaklatják.


A színésznő most megosztott fotókat arról, hogy a mumbai rendőrség letartóztatta a személyt. A fényképet megosztva így nyilatkozott: „Felemelő hír! Ez az ember, aki molesztált, végre börtönben van. rengeteg köszönet a mumbai rendőrségnek.”


Urfi Javed figyelemre méltó divatnyilatkozatai lenyűgözték Ranveer Singh-t, és üdvözölte a nő bizalmát az ilyen furcsa ruhák közvetítésében. Nemrég a Koffee With Karan 7-ben Karan megkérdezte Singh-t és Alia Bhattet, hogy melyik híresség újrafestő ruhája lenne a legrosszabb álmuk” – nevezte Ranveer Urfi Javedet.


Arra is utalt, hogy divatszimbólum lehet. Urfi Javed is reagált Ranveer válaszára. A videót megosztva kijelentette: „Fogalmam sincs, hogyan válaszoljak! De Ranveer Singh édes vagy!


Olvassa el még: J Easley Viral Video Link & Jeremy Easley teljes videó a Twitteren


Urfi Javed Sister videók


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TpYxAu2wbKw[/embed]


Urfi Javed olyan vidám, mint a nemtetszése. A színésznő a közelmúltban egy alkalomhoz ért Mumbaiban, ahol zöld háttámla ruhát viselt. Látva ezt a tekintetét, a paparazzik egy különleges jelenléte álszent megjegyzést tett.


Mi volt a baj akkoriban, Urfi Javed kirepült a fogantyúról. Odavágott a paparazzikhoz. Urfi Javed azt mondta, hogy tisztellek benneteket, egyéneket, jól beszélek, ez nem jelenti azt, hogy megérdemlem.


Mindenkinek, aki kíváncsi a videóra: Mire vár, egyszerűen kattintson az alatta lévő kapcsolatra.


>>> VIDEÓK BESZERZÉSE


Borító


Így azok az adatok, amelyeket a rendszergazda jelenleg az Urfi Javed Leak Viral Video-ról közöl. Ideális esetben ezekkel az adatokkal mindenki számára hasznos lehet.
Bejegyzés megtekintések:
11Source link : indo.jawaban.live

Comments